ysonmez Oluşturma zamanı: 23 Eylül, 2011 Oluşturma zamanı: 23 Eylül, 2011 Ittf'in Facebook sayfasında gördüğüm bir videoyu sizlerle paylaşmak istedim çok enterasan ve eğlenceli. videonun başı masatenisi sporunun nasıl olimpik bi oyun haline geldiğini anlatıyor devamında ise spinin bilimsel yorumuna ve ağır çekim videolarına yer veriliyor. yalnız video olduğu gibi ingilizce görüntüler için bile izlenebilir. videodan ilginç bir bilgi: şu ana kadar ölçülen en spinli topun saniyede dönüş sayısı:150 http://cdn.laola1.tv/ittf/iframe/player.html?pfad=CHANNEL1-Seniors%2F2011%2Fscience_of_spin%2F20110920_ittf_high_SPIN1 4
Şenol GEYIN Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2011 Aydınlatıcı bir video olmuş. Teşekkürler !! Yanlız anlayamadığım birşey var..Nasıl olduysa video içindeki reklam ları silmemişler. Yaklaşık 5-7 dakika sırf Televizyon Reklamları mevcut =) Hemde hiç alakasız reklamlar.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2011 Bu istatistiği duymuştum ama nasıl bir spindir hayal bile edemiyorum arkadaşlar , korkunççç......
ozgur seker Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2011 bu videoyu ittv'ye de koymuşlar. daha izlemedim ama ilk fırsatta izlicem. sağol paylaşım için.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap