barış1234 Oluşturma zamanı: 31 Ağustos, 2011 Oluşturma zamanı: 31 Ağustos, 2011 herkese iyi bayramalar. bize hatalarımızı söylerseniz seviniriz.teşekkürler.
barış1234 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2011 video yükleniyor şu anda bi hata yapmışımda
barış1234 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2011 şimdi koydum videoyu. video baya önceden şimdi çok daha iyiyiz ama siz yinede bize hatalarımızı yanlışlarımızı söylermisiniz.
cagan Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 Beyaz T-Shirt'lü arkadaş kimse oyunu fena değil. Mavi T-Shirt'lü arkadaştan 1 gömlek daha iyi gibi. Mavili arkadaşın servis karşılama ve atma antrenmanı yapması lazım, görünen o. Beyaz T-Shirt'lü arkadaş zamanla daha da iyi bir oyuncu olacaktır, o da az servis hatası yaparsa iyi olur .(Netim yavaş, sadece ilk 2-3 dakikayı izleyerek bunları söyledim ama devamında çok fazla şey değiştiğini düşünmüyorum)
barış1234 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 bu baya eski bi video şimdi daha iyiyiz. yeni videomuzu yakında koyucam.
KursaD Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 Ozan abinin dediği gibi eliniz düzgün. Temel hareketlerde, rallilerde, spinlerde iyisiniz. Özellikle beyaz tişörtlü arkadaşın forehandlerini çok beğendim, oldukça düzgün ve hareketi doğru gibi geldi bana. Video koymaya devam
barış1234 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 yakında son halimizin videosunu koyucam.bayram geçsin yeni bir video çekicez
ademyavuzyılmaz Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2012 ne kadar sürede bu hale geldiniz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap