Bora Oluşturma zamanı: 29 Ağustos, 2011 Oluşturma zamanı: 29 Ağustos, 2011 Eski salonundaki deprem güçlendirme çalışmaları nedeniyle yeni salon arayışlarına giren dernek, sonunda güzel bir tesise kavuştu. Salon 9 aylığına kiralanmış fakat kalıcı olma ihtimali var. Eski salondaki çalışmalar bittiği taktirde her iki salon da açık olacak. Salonda 10 masa mevcut ve oyun alanları geniş. Zemin bir tür pvc ve kesinlikle kaydırmıyor. Bir dernekte olması gereken tüm imkanlar mevcut. Hafta içi saat 18:00-22:00, hafta sonu ise 13:00-20:00 arası açık. Adres: Dumlupınar Mh. Yumurtacı Abdi Bey Cd. Muratpaşa İlköğretim Okulu No. 24 - Fikirtepe, Kadıköy (Detaylı tarif için siteye göz atabilirsiniz. www.ttvets.com/tr) büyük hali : http://img851.imageshack.us/img851/1416/img0768v.jpg
Burak86 Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2011 hadi hayırlı olsun darısı ankaranın başına
ongun Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2011 Balkonda patlayan flaşlar göz alabilir. Perşembe günü hayırlı olsuna gelmek istiyorum. Bir kenarda oturur, kimseyi rahatsız etmem.
Bora Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2011 Balkonda patlayan flaşlar balkon değil "loca".. sana en kralını ayarladım. yediğin önünde, yemediğin arkanda, yamyamlar ise tam karşında olacak
Bora Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2011 garajında masa olan bi abimiz yok mu acaba :P
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap