Misafir Oluşturma zamanı: 25 Temmuz, 2005 Oluşturma zamanı: 25 Temmuz, 2005 Merhaba sayın masatenisi.org forum üyeleri, Bugün Demet hocayla konuştum.Sanırım Yıldız Temel eğitim kampına gidecem.Aydın veya Samsun olabilir.Ayrıca bu ildeki forum üyeleri varsa onlarla irtibata geçebilir,maç yapabiliriz(yenilmek isteyenler için 05326304785) İlker
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2005 samsun'a gelrsen ayarlarız birşeyler...ama beni yenemezsin...
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2005 samsun'a gelrsen ayarlarız birşeyler...ama beni yenemezsin... Erdem abi, Aydın olmazsa Samsun olacak ayrıca seni yenemiyeceğim doğru ben sadece maksat şaka olsun dedim:) Samsuna gelirsem sizinle irtibat geçerim
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2005 Erdem abi, Aydın olmazsa Samsun olacak ayrıca seni yenemiyeceğim doğru ben sadece maksat şaka olsun dedim:) Samsuna gelirsem sizinle irtibat geçerim kendine haksızlık etme ilker....niye yenemeyesin....iddia olsun diye yazdım....önemli olan birbirimizi değil...iyi vakit geçirip birşeyler öğrenmemiz...samsun'a gelirsen numaram: 05332525381 ve 05422287002....genelde telsim açık olur....haber ver belli olunca....byes
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2005 kendine haksızlık etme ilker....niye yenemeyesin....iddia olsun diye yazdım....önemli olan birbirimizi değil...iyi vakit geçirip birşeyler öğrenmemiz...samsun'a gelirsen numaram: 05332525381 ve 05422287002....genelde telsim açık olur....haber ver belli olunca....byes Yarın akşam üstü belli olacak o zaman pm atarım Byess
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2005 Yarın akşam üstü belli olacak o zaman pm atarım Byess inşallah buraya gelirsin...küçük bir forum buluşması yapmış oluruz... :B:
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2005 küçük bir forum buluşması yapmış oluruz... Küçük ne kelime çok küçük : Ben de şu anda heyecanla bekliyorum bakalım nolacak akşam belli oluyor. Ayrıca size bi kaç sorum var 1)Ne tür antremanlar oluyor? 2)Antreman dışında neler yapılıyor? 3)Kimlerle oynanıyor? 4)Bu kampta "Değişik Oyuncularla Oynama " hangi eksiklerimiz gideriliyo?
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2005 Arkadaşlar yerler domuş :uzgun: :uzgun: Gelemiyecem sanırım belki bi umut...
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2005 Arkadaşlar yerler domuş :uzgun: :uzgun: Gelemiyecem sanırım belki bi umut... canın sağolsun ilker....inşallah seneye katılırsın...
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2005 Belki bi ihtimal.... Gelmeyenler olabilir ya da şimdi girebilirim.Herşey şu 3 güne bağlı
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2005 Belki bi ihtimal.... Gelmeyenler olabilir ya da şimdi girebilirim.Herşey şu 3 güne bağlı samsun'a gelmeye çalış bari....
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2005 samsun'a gelmeye çalış bari.... Olucak galiba... Demet hoca şimdi büyük bi uğraş veriyor...
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2005 Olucak galiba... Demet hoca şimdi büyük bi uğraş veriyor... samsun mu ilker
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2005 samsun mu ilker Erdem abi hedef Aydın... Yarın belli olacak Ondan kesin bişey söyliyemem
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2005 Erdem abi hedef Aydın... Yarın belli olacak Ondan kesin bişey söyliyemem olsun...samsun diğerlerine göre daha kalabalık...kadro 20..18 olan yer var...seni aydın'a verirler...hem yakın
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2005 Arkadaşlar benim işim allaha kaldı sanırım... Şimdi gelmeyenler varsa beni yazacaklarmış yanii 2 gün gecikecem... Abi gönül isterki Samsuna gelim Ama Orası daha uzak Daha kötü sporcular geliyo
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2005 Arkadaşlar benim işim allaha kaldı sanırım... Şimdi gelmeyenler varsa beni yazacaklarmış yanii 2 gün gecikecem... Abi gönül isterki Samsuna gelim Ama Orası daha uzak Daha kötü sporcular geliyo ne demek kötü sporcular geliyor....senin düzeyinde oyuncular olduğuna eminim...yani gelsen en iyisi sen olmazsın diyorum...ama umarım katılırsın...
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 ne demek kötü sporcular geliyor....senin düzeyinde oyuncular olduğuna eminim...yani gelsen en iyisi sen olmazsın diyorum...ama umarım katılırsın... Benim düzeyimdekiler aydında... Ayrıca bu 4 kampa göre en kötü dedim... Doğu sporcuları ağırlıklı orada... İnşallah Samsun olsun Aydın olsun bi kampa gideyim...
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Benim düzeyimdekiler aydında... Ayrıca bu 4 kampa göre en kötü dedim... Doğu sporcuları ağırlıklı orada... İnşallah Samsun olsun Aydın olsun bi kampa gideyim... hala belli değil mi...pazartesi başlıyor kamp...ilker biraz acele et...ama samsun olmaz...buranın kontenjan doluymuş
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 hala belli değil mi...pazartesi başlıyor kamp...ilker biraz acele et...ama samsun olmaz...buranın kontenjan doluymuş Aydın büyük ihtimal... Bu konudan sonra bütün forum çatladı meraktan P.tesi öğleyin bir telefon gelecek ve ben (olumlu bi haberse) hazırladığım bavulumla (büyük ihtimal aktarmalı olarak) Aydına gidecem... Bu arada bizim Sarplar ormanın içinde mi ne kalcakmış Boluda : Abi bu arada oranın en iyisi olabilirim
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Aydın büyük ihtimal... Bu konudan sonra bütün forum çatladı meraktan P.tesi öğleyin bir telefon gelecek ve ben (olumlu bi haberse) hazırladığım bavulumla (büyük ihtimal aktarmalı olarak) Aydına gidecem... Bu arada bizim Sarplar ormanın içinde mi ne kalcakmış Boluda : Abi bu arada oranın en iyisi olabilirim iddialı ve hırslı olmak güzel ama çok büyük konuşmamak gerekiyor....sonucu vahim olabiliyor...
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 iddialı ve hırslı olmak güzel ama çok büyük konuşmamak gerekiyor....sonucu vahim olabiliyor... Abi bu sırada Samsun Kampını inceliyodum tek Bahadır İsmil ve Kilisli çocuk var Kırklarelini yenerim Kilisi bilmem(çünkü Kilisliler iyi oynuyo)(en kötüsüyse yenme ihtimal çok)Sanırım Kırklarelili çocuğun bh de tırtık var Samsun Kampı Aydın Kampı(büyük ihtimal bu) Bolu Kampı(en iyilerin kampı tabii çinli küçük sporcularını toplamış ) Eskişehir Kampı(kız kampı bizim demet hoca da var)
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 bahadır ve ismail iyi mi...ben bilmiyorum..kızlardan seçil var samsun'un oyuncusu...o da iyidir..apo'yu yeniyordu arasıra....
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 bahadır ve ismail iyi mi...ben bilmiyorum..kızlardan seçil var samsun'un oyuncusu...o da iyidir..apo'yu yeniyordu arasıra.... Samsunda Gzi Bld de uzun boylu bi kız vardı iyidi; ama Bahadır iyidir onu söliyeyim İnşallah giderim şu kamplardan birine... Bu arada Ayıdn kampını iyice inceledim Fb nin hoca var ayrıca Akpınarlılar,Antalyalılar,Denizlililer yoğunlukta
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Samsunda Gzi Bld de uzun boylu bi kız vardı iyidi; ama Bahadır iyidir onu söliyeyim İnşallah giderim şu kamplardan birine... Bu arada Ayıdn kampını iyice inceledim Fb nin hoca var ayrıca Akpınarlılar,Antalyalılar,Denizlililer yoğunlukta uzun boylu dediğin kız minikse, o kampa çağrılmadı...takımdaki en iyi kız seçil...hatta en iyi oyuncu....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap