Guest EgeMiço Oluşturma zamanı: 2 Ağustos, 2011 Oluşturma zamanı: 2 Ağustos, 2011 Öncelikle herkese merhaba 2 aydır bir kulüpte masa tenisi oynuyorum.Eğitmenim şu anki raketimin yeterli olmadığını ve beni engellediğini söyledi ve yeni raket almamı önerdi.Hangi raketi alayım diye sorduğumda İstanbulda bulunan bir masa tenisi mağazasını önerdi.Sizden ricam bana yetebilecek çokda pahalı olmayacak bir raket önermeniz... Şimdiden Teşekkürler :)
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 eğitmenine sorsaydın kardeşim o senin oyun tarzını biliyor nede olsa
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 evet eğitmenin senin oyun tarzını daha iyi bilir.eğer ucuz bi kombinasyon istiyorsan masatenisicomda çok ucuz kombiler var.
Guest EgeMiço Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 sordum fakat oda direk burayı önerdi ama tekrar şansımı denerim.Masatenisi.com da gördüm hazır kombo raketleri fakat ekipmanlar hakkında bilgim olmadığı için hangisini alacağımı bilemedim
ozgur seker Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 sordum fakat oda direk burayı önerdi ama tekrar şansımı denerim.Masatenisi.com da gördüm hazır kombo raketleri fakat ekipmanlar hakkında bilgim olmadığı için hangisini alacağımı bilemedim kesinlikle kombo raket yap. mağazayı git bi gör neler var bak. orada görevli kişilere yorumlarını sor ama ilk gün alma. gel burada paylaş o zaman daha fazla yardımcı olabiliriz
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 kesinlikle kombo raket yap. mağazayı git bi gör neler var bak. orada görevli kişilere yorumlarını sor ama ilk gün alma. gel burada paylaş o zaman daha fazla yardımcı olabiliriz :alkis:
Guest EgeMiço Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Teşekkürler tatilden dönünce hemen mağazaya gidip öğreneceğim :)
Guest EgeMiço Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2011 http://www.masatenisi.com/UrunDetay.asp?KategoriID=27&UrunID=410 bu siteden bir arkadaş bana bu raketi önerdi sizce nasıl bir raket
Recommended Posts