Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 31 Temmuz, 2011 Oluşturma zamanı: 31 Temmuz, 2011 Seferihisar tatilimin dönüşünde tesadüfen İzmir / Karşıyaka'daki açık hava arkeoloji müzesine de uğradım ve ilginç bir anıtı fotoğrafladım: Görür görmez önemli bir Roma'lı masa teniscisi için yapılan anıt diye düşündüm. Siz ne dersiniz ? Not : Kapı şeklinde mezar taşı (M.S. 2. yy) Not : İzmir'de maalesef masa tenisi oynayamadım. Sivas'da ilk günü dizimi sakatladığım için raketimi yanıma bile almamıştım ve halen de geçmedi. 1
ekrem Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2011 Masatenisi tarihçesi eski Roma dönemine kadar uzanıyor olmalı.
ekrem Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2011 O dönemde topları nasıldı acaba.
Bora Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2011 bu bir tava, sinek yakalayıcı, "dur" levhası, cümbüş ya da bir silah türü de olabilir.. bu arada anıtın sağ altındaki "tt-rating" ibaresi de dikkatimi çekti. acaba o zamanlar 1. sırada kim vardı?
emmi Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2011 bu bir tava, sinek yakalayıcı, "dur" levhası, cümbüş ya da bir silah türü de olabilir.. bu arada anıtın sağ altındaki "tt-rating" ibaresi de dikkatimi çekti. acaba o zamanlar 1. sırada kim vardı? 1.sıradaki olsa olsa jool cesar olabilir
ararat1973 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2011 Seferihisar tatilimin dönüşünde tesadüfen İzmir / Karşıyaka'daki açık hava arkeoloji müzesine de uğradım ve ilginç bir anıtı fotoğrafladım: Görür görmez önemli bir Roma'lı masa teniscisi için yapılan anıt diye düşündüm. Siz ne dersiniz ? Not : Kapı şeklinde mezar taşı (M.S. 2. yy) Not : İzmir'de maalesef masa tenisi oynayamadım. Sivas'da ilk günü dizimi sakatladığım için raketimi yanıma bile almamıştım ve halen de geçmedi. Geçmiş olsun. Konuyla alakalı değil ama bende Sivasta ilk gün dizimi sakatladım, muhtemelen önemli bir şey ve hala Ortopediye gitmedim.
ongun Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2011 bu arada anıtın sağ altındaki "tt-rating" ibaresi de dikkatimi çekti. acaba o zamanlar 1. sırada kim vardı? Kalıntıyla ilgisi yok, dikkatli bakmamışsın. Müzenin yaptığı beton kaidenin üzerinde yazıyor tt-rating. Herhalde müze müdürü ratinge üye.
Bora Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2011 Kalıntıyla ilgisi yok, dikkatli bakmamışsın. Müzenin yaptığı beton kaidenin üzerinde yazıyor tt-rating. Herhalde müze müdürü ratinge üye. kalıntının görüntüsü bozulmasın diye ordan söküp beton kaidenin üstüne yapıştırmışlar. (tebrikler hakan abi :) keşke ben de espri yaparken bu kadar ince düşünebilsem :)
ozgur seker Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2011 Kalıntıyla ilgisi yok, dikkatli bakmamışsın. Müzenin yaptığı beton kaidenin üzerinde yazıyor tt-rating. Herhalde müze müdürü ratinge üye.
Enduro Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 Bu mezar gladyatörler arası dostluk(!) turnuvasında yenilen bir gladyatöre ait olabilir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap