Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2011 Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2011 25.Temmuz - 30.Temmuz arası Seferihisar'da olacağım. Pek ümidim yok ama yine de sorayım dedim: Var mıdır Seferihisar / Doğanbey / Ürkmez'de oynanan bir yer?
tufan Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2011 9 eylül ünv tesislerinde var diye biliyorum ürkmezde
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2011 herhalde burası oluyor : http://sks.deu.edu.tr/?p=147 Uğramaya çalışırım (önceden telefon açarak) da rakip bulabilir miyim bilmiyorum.
tufan Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2011 o tarihlerde bir günlügüne gelme ihtimalim var eger gelirsem hocam herhalde sana iyi rakip olabilirim.:) (orada nerede konaklayacaksınız acaba)
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2011 Ömür beldesinde yazlığımız var, orada kalacağız. Telefonumu mesaj ile yolluyorum , 1 gün öncesinden haber verirseniz plan yaparız. (yazlığa kalabalık bir grup ile gideceğimden başka planlar ile çakışma ihtimali de olabilir, yine de imkan olursa mutlaka gelirim)
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2011 Geldiğinde haberimiz olsunda sana İzmir Veteran grubunun üst düzey birkaç oyuncusuyla maç yaptıralım tadı damağında kalsın Hakan kardeş.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap