Misafir Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2005 tufan abi sana kesinlikle katılıyorum.... daha önce de yazmıştım "toc sesi maç kazandırmıyor".... Abi TOC sesi bence önemli bi etken benim içim Ayrıca bi takıntı değil Ayrıca Bi Bryce bi de Cermet almaya karar kıldım.
Sinan1Gulec Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2005 Abi TOC sesi bence önemli bi etken benim içim Ayrıca bi takıntı değil Ayrıca Bi Bryce bi de Cermet almaya karar kıldım. bencede onemli bir etken cunku toc sesini duymayinca spinim etkisiz diyorum ve savunmaya donuyorum donunce de suratima spini yiyorum :
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 bencede onemli bir etken cunku toc sesini duymayinca spinim etkisiz diyorum ve savunmaya donuyorum donunce de suratima spini yiyorum : Ben spinim etkisiz demiyorum; top süngere gömülmüyo diyorum ruh haliyle de değişik şekilde spin atmaya başlıyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2005 dhs 3 pro yu denedim harik spinler ve servisler çok iyi gidiyor.lastik ağır değil.shoot up a da uygun
Misafir Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2005 dhs 3 pro yu denedim harik spinler ve servisler çok iyi gidiyor.lastik ağır değil.shoot up a da uygun Peki zamka tepki veriyo mu???
Misafir Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2005 Sevgili forum üyeleri, Peki bu uzun ömürlü yapıştırıcıların kutusu ne kadar ? Ayrıca bu Donic yapışkanlar lastikte iz bırakıyomuş. Ve de uzun ömürlü yapışkan mı kullansam normal hızlandırıcı yapışkan mı kullansam daha ucuza gelir ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap