Guest Aydın Ungan Oluşturma zamanı: 29 Haziran, 2011 Oluşturma zamanı: 29 Haziran, 2011 Merhaba .Antreman ve maç esnasında oyuncularımızın teknik ve taktik uygulamalarının o anda göstermek ve daha sonra kişisel dosyalarında arşivlenmek üzere Genius G-Note 7000 Digital Tablet aldım.Ancak kullanmayı henüz beceremedim.Arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum Selamlar
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 Aydın abi forumda yine en teknik isimlerindensin internetten biraz arama yaparsın eminim kullanım videoları vardır.Ayrıca kullanma klavunda herşey tek tek açıklanıor ingilizce biliorsanız hiç zorlanmazsınız
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 Merhaba Sağol..inan ben de şu anda çalışmaya devam ediyorum.teşekkürler selamlar
Guest ktm Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 Aydın abi forumda yine en teknik isimlerindensin internetten biraz arama yaparsın eminim kullanım videoları vardır.Ayrıca kullanma klavunda herşey tek tek açıklanıor ingilizce biliorsanız hiç zorlanmazsınız Aydın bey teknik olarak teknik de......... Malesef alet elektronik...... Böyle neden yazdınız derseniz..... kendimi elektronik özürlü gördüğümden karşımdakileride hep kendim gibi elektronik özürlü sanıyorum ... ktm
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 değerli dostum...
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2011 merhaba Maalesef cihaz arızalı çıktı.Aslında çok istiyordum.TANDY GRID marka (ABD ÇÖL SAVAŞLARI için ürettiği) kullanmıştım.(1991 -1992) Şimdi ACER ve ASUS ve DELL aradığım özellikler uygun tablet pc yapmışlar ama...fiyatlarına bizim gibi emekliler yaklaşamaz.. Neyse küçük whiteboard da çizmeye devam.. Herkese sevgi ve selamlar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap