o.han yılmaz Oluşturma zamanı: 12 Haziran, 2011 Oluşturma zamanı: 12 Haziran, 2011 merhaba arkadaşlar.ben masa tensini 4 yıldır oynuyorum.şu an 14 yaşındayım.masa tenisini kendi arkadaşlarımla birlikte okulumuzdaki masa tenisinde geliştirdim.fakat raket tutuşum yanlış.bu yıl katıldığım kurstaki öğretmen söyledi.raket tutuşumun oyunumu kötü etkilediğini düşünüyorum.raketin sadece 1 tarafını kullanıyorum.hem fh hemde bh yi aynı tarafta kullanmak biraz saçma gelebilir ama ben öyle alıştım.asıl sorum sizce tutuşumu değiştirmelimiyim değiştirirsem iyi noktalara gelirmiyim yoksa aynı şekilde devam mı etmeliyim.
abdullah54 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2011 Önce tekniğini düzelt Raket tutma şeklini 3 4 gün içinde düzeltirsin.
cagan Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2011 Tutuşunu değiştirmeden hiçbirşeyini değiştiremez ve geliştiremezsin..Önce raket tutuşunu düzelt, daha sonra da temel teknikleri öğrenmeye bak..
ararat1973 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2011 Önce raketini değiştir. Yoksa bu raketi nasıl tutarsan tut bir işe yaramaz
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2011 Önce kendini değiştir. Masa Tenisi kursunda öğretmenin tutuşun yanlış,değiştir demiş, sen gelip bir de forumda sormuşsun :)
Guest Zhang J.K Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2011 bende yanlış tutuyordum bh atamıyordum sonra arkadaşımın tavsiyesi ile değiştirdim ve 1-2 ayda alıştım
Guest ktm Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2011 merhaba arkadaşlar.ben masa tensini 4 yıldır oynuyorum.şu an 14 yaşındayım.masa tenisini kendi arkadaşlarımla birlikte okulumuzdaki masa tenisinde geliştirdim.fakat raket tutuşum yanlış.bu yıl katıldığım kurstaki öğretmen söyledi.raket tutuşumun oyunumu kötü etkilediğini düşünüyorum.raketin sadece 1 tarafını kullanıyorum.hem fh hemde bh yi aynı tarafta kullanmak biraz saçma gelebilir ama ben öyle alıştım.asıl sorum sizce tutuşumu değiştirmelimiyim değiştirirsem iyi noktalara gelirmiyim yoksa aynı şekilde devam mı etmeliyim. Nasıl tutuğunuzu göremiyorum ki yanlış mı..? doğru mu..? olduğunu söyliye bileyim..Hocanız yanlış tutuğunuzu söylediyse yanlıştır o zaman... Bu hoca dediğiniz öğretmen fizik (yada kimya- türkçe -resim- müzik ) hocanız da değil di mi..!!!! ktm
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2011 tabikide hayır :)
akt_61 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 slm bence raket tutuşunu değiştirirken tekniğinidé değiştr.. birini şmdi birini sonra değişmen zamn alır..ikisini bi arada yap ;)
Guest vedat zen Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2011 kesinlikle değiştirebilirsin bunun icin biraz caba göster raket tutuşunu görmek lazımve oyun seviyeni
Küçüktenisci Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2012 Değiştirsen özel antremana ihtiyacın var yoksa yendigin adama bile yenilirsin vuruslara alısamaz ve büyük ihtimalle bh tarafında 3 parmak yada 4 parmak var ve Spınlerin çok iyidir spinlerde sorun yasıya bilirsin ama 5 gün alır özel antremanla alışman.ben ilk bh de 4 parmak oynuyordum ama yanlısımız fark edince shakehand tutusuna geçtim ilk yenildim biraz ama sonrada elin ısınıyor şimdi ise penholder kullanıyorum dah iyi sanada penholder öneririm
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap