Guest Tahsinu Oluşturma zamanı: 12 Temmuz, 2005 Oluşturma zamanı: 12 Temmuz, 2005 Orta düzeyde oynuyorum. Kendimi geliştirmek için ders almak istiyorum. İstanbul anadolu yakası tercihim. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Teşekkürler
Sinan1Gulec Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2005 Orta düzeyde oynuyorum. Kendimi geliştirmek için ders almak istiyorum. İstanbul anadolu yakası tercihim. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Teşekkürler Kac yasindasin ona gore hoca tavsiye edebilirim aramiza hos geldin
Guest Eko72 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2005 sinan kanadadan arkadaşa hocamı yollayacan
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2005 sinan kanadadan arkadaşa hocamı yollayacan Bu arada sinan arkadaşımızın profilinde "Gaziantep" yazıyo bununla ilgili konu açıyo ama Kanada ile Türkiye arasında 7 saat var diyo
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2005 Orta düzeyde oynuyorum. Kendimi geliştirmek için ders almak istiyorum. İstanbul anadolu yakası tercihim. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Teşekkürler istanbulda haydarpaşa lisesi eğitim vaktının masatenisi salonu var ve orda eğitimde veriyolar . oraya gitmeni tavsiye ederim kesin yardımcı olacaklardır .
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap