Guest delgado_1903 Oluşturma zamanı: 20 Mayıs, 2011 Oluşturma zamanı: 20 Mayıs, 2011 Arkdaşlar butterfly primorac 7000 raketim var hafta sonları vakit buldukça oynuyorum.Forhand backhand vuruşa göre raketin rengi nasıl olmalı.
umur Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2011 o raketin iki tarafındaki lastikler de aynı yani fark yok istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.
enerji05 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2011 Arkdaşlar butterfly primorac 7000 raketim var hafta sonları vakit buldukça oynuyorum.Forhand backhand vuruşa göre raketin rengi nasıl olmalı. Saptaki logo (eğer varsa) ne taraftaysa forehand taraf odur. Diğer taraf bh vuruşlarında kullanılır. Tabi bu illa ki şart değildir. Kırmızı ya da siyah tarafın nerede olacağı sana kalmış bir seçimdir. Özellikle çinliler fh'de siyah tercih ederler. Batıda ise kırmızı daha ağır basıyor galiba ama yanılıyor da olabilirim.
omerfaruk Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2011 O rakette kırmızı fh siyah bh Ama arkadaşların dediği gibi iki tarafta aynı.
Guest delgado_1903 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2011 iki tarafın aynı olduğuna katılmıyorum kırmızı tarafın altında sarı sünger daha kalın ve sanırım kırmızı taraf topa daha hız veriyo.fasolarıda güzel veriyor
ali yanık Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2011 ben fh de siyah kullanırım takıntı herhalde bende yoksa kırmızı ve siyah aynı.
Guest Zhang J.K Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2011 benim selex var. iki tarafı siyah deri benim için fark etmiyo
tovbekar04 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2011 Her iki tarafı siyahlastikle ancak arkadaşlar arasında oynaya bilirsin resmi turnuvalarda yassak.rakibin raketini alıp kontrol etme yetkisine sahip.kırmızı lastiğin özelliğine göre sana gardını alacak veya siyahın ikiside aynı olunca rakibin ihtiraz hakkı doğar .
cloudhun Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2011 Bende de var aynı model iki tarafta aynı istedğin şekilde vurabilirsin
Burak86 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2011 Hazır raketlerde lastiklerin bir farkı yok iki tarafıda aynı çevir çevir oyna
Ufuk S. Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2011 ben lastiklerin renk çeşitleri olamdığı için fh lastiğimi siyah bh lastiğimi kırmızı aldım , normalde tam tersiydi alışması zor oldu ama alıştım. şimdi yapacağım kombide de fhyi kırmızı bhyi siyah yapmayı düşünüyorum alışması zor olabilir ama hiç bir fark yok :)
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2011 Kırmızı siyah farketmiyor lastikler aynı zaten . Bende hep kırmızı fh istemiştim ama ne zaman sıfırdan kombi yapsam yada fh için güzel lastik bulsam elime siyah geçiyor :)
bsg18 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Hiç Bakmıyorum (bakmaya zaman yok zaten)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap