ErcanCoşkun Oluşturma zamanı: 20 Mayıs, 2011 Oluşturma zamanı: 20 Mayıs, 2011 Merhaba arkadaslar Uzun suredir denememe ragmen videolarda izledigim short back spin servisini dolu gonderemiyorum videolarda adamlar topun fileye geri gelmesini saglarken benimki ler masada bile kalmiyor bos gidiyor topla acaba ne yapmam lazim raketin top tam olarak neresin carpmasi lazim raketin egikligi nasil olmali yardimci olabilir misiniz?Simdiden tesekkurler
ErcanCoşkun Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2011 Bilek hareketimi guclu derken hizlimi olmasi lazim birdetopu gobeginden degilde tam kenarindan derken ne demek istediginizi tam anlayamadmi ilgilendiginiz icin tesekkurler.
ErcanCoşkun Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2011 Sağol en yakin zamanda deneyecegim.
fatih engin Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2011 Bu video da yardımcı olabilir.
Guest Zhang J.K Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2011 Bu video da yardımcı olabilir. ben burdan bir servis öğrendim ve uzmanlaştım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap