karizmatrix Oluşturma zamanı: 14 Mayıs, 2011 Oluşturma zamanı: 14 Mayıs, 2011 arkadaşlar alalox un p500 veya p700 tahtasını almak istiyorum acaba kullananlar yorumlayabilir mi? hızı kontrolü falan nasıl hangi lastiklerle kullanılıyor ...
karizmatrix Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2011 p500 biraz daha ağır basıo onu alıcam büyük ihtimal üstünede coppa jo silver 1.8 düşünüyorum uyumlu olur mu acaba?
fatih engin Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2011 p500 kullanıyorum. Tahta gayet dengeli güzel. Üzerine ucuz olduğu için alışana kadar LKT rapid soft almıştım ama yakın zamanda değiştirmeyi ve XIOM Vega Europe ve Vega Asia almayı düşünüyorum.
karizmatrix Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2011 vega asia yı bende düşünmüştüm ama daha önce hiç tecrübem olmadığı için çekiniyorum acıkcası. asia lastiklerinin spin çekme şekli değişikmiş bildiğim kadarıyla.
fatih engin Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2011 asia kullanmadım dediğiniz gibi olabilir ama europe spinlerde harikaydı.
Guest burak agut Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2011 P500 üzerinde vega asia ve vega europa kullanıyorum. İlk aldığımda önceki raketim çok daha yavaş olduğu için alışmam biraz zor oldu. Şuan alıştım gayet güzel bir raket. Vega europa fh de kullanıyorum kontrolü basit, güzel. Spinleride çok güzel ve kontrollü. Vega asia yı bh de kullanıyorum. Asia europa kadar kontrollü değil. Biraz daha hızlı ve alışması zor. ( Tabi bana göre )
fatih engin Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2011 Ben de P500 üzerine iki tarafa da 2.0 mm Vega europe taktırdım. Henüz tam alışamadım sadece bir antreman deneme fırsatım oldu ama tam istediğim gibi bir raket oldu. Hem kontrollü hem hızlı hem de spinleri çok iyi.
legion Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2011 merhabalar.ben p700 yada p500 arasında kaldım. fh ye hexer bh ye tenergy 05 almayı düşünüyorum.bazı yerlerde p700e off+ bazılarında off,p500e off ve off- diye geçiyor.bilgi verirmisiniz.p500 yavaş olurmu.şu anki tahtam dhs hurricane wl off+++ p500 mü p 700mü? 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap