Guest mcokguler22 Oluşturma zamanı: 13 Mayıs, 2011 Oluşturma zamanı: 13 Mayıs, 2011 Arkadaşlar öncelikle merhabalar 30 yaşındayım öğretmenim.İsmim Mustafa Efe masa tenisine yeni başladım ama hazır raket kullanmak istemiyorum başlangıç için tavsiye edebileceğiniz kombineler nelerdir,şimdiden teşekkürler.
Guest yzdeniz Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2011 Merhabalar. Forum ana sayfasında 'yeni başlayanlara' diye bir kısım var .Orada gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
aaozkan Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2011 Arkadaşlar öncelikle merhabalar 30 yaşındayım öğretmenim.İsmim Mustafa Efe masa tenisine yeni başladım ama hazır raket kullanmak istemiyorum başlangıç için tavsiye edebileceğiniz kombineler nelerdir,şimdiden teşekkürler. benim önerim allraund bir tahta orta sertlikte en fazla 1.9mm kalınlık lastikler olmalı tabii oyun tarzınıza göre malzeme satan firmalardan istediğiniz bütçenize göre ekipman secebilirsiniz fakat tahtanızı kaliteli alın derim
Yücel Sayar Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2011 Hocam kontrollü bir tahta "All/All+ ya da Off-" şeklinde niteleniyor (ucuzdurlar) ve aynı şekilde kontrollü ve ince lastiklerle "1.7/1.8/1.9/2.0 mm" (azdırlar)gibi başlarsanız mis gibi olur.
Guest mcokguler22 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2011 Hocam kontrollü bir tahta "All/All+ ya da Off-" şeklinde niteleniyor (ucuzdurlar) ve aynı şekilde kontrollü ve ince lastiklerle "1.7/1.8/1.9/2.0 mm" (azdırlar)gibi başlarsanız mis gibi olur. çok teşekkürler sağolun.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap