Mert Gürel Oluşturma zamanı: 11 Mayıs, 2011 Oluşturma zamanı: 11 Mayıs, 2011 Pingpong oynayan bir arkadaşım artık masa tenisi oynamaya karar verdi.Kendini geliştirmek istiyor.Kendine bir kombinasyon oluşturmak istiyor.Benim düşüncem all+ veya off- bir tahtaya ince,yumuşak kontrollü lastikler takmak.İkinci el ürün satanlarda böyle bir kombinasyon bulamadım.Malum öğrenci uygun bir kombinasyon düşünüyor.Benim baracuda tenergy 05 ve g3fx lastiklerim var.All+ bir tahta alsak bu lastikleri taksak nasıl olur sizce?Ayrıca aradığım gibi uygun bir ürün satan ya da bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.(özellikle Ongun Bey bu tarz kombilerle oynadığından onun yorumlarını bekliyorum)
ongun Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Elinizdeki Baracuda, T05, G3FX lastikler birer çift mi, tek tek mi? Lastiklerin kalınlıkları nedir? Mutlaka Allround tahta alın. Lastiklerden, T05 uygun olmaz. Baracuda ile oynamadım. G3FX max değilse olabilir. Max ise kontrolde zorlanır. Herşey arkadaşınızın durumuna bağlı olduğundan, farazi konuşuyorum.
ali yanık Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 ALL + Tahtaya o lastikleri takarsan oynar arkadaşın çünkü tahtan zaten yavaş tahta..Ama o söylediğin lastikler yumuşak degil..Birazdaha kontrollu olmasını istiyorsan o lastiklerin 1,9 olanlarını kullan..
Mert Gürel Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2011 Baracuda 1.8 Tenergy-05 1.9-2.1 G3FX 2.1 All+ tahtayla hiç oynamadım bilgim yok o yüzden.Özellikle tavsiye edeceğiniz var mı?
ongun Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2011 Yavaştan hızlıya : Stiga Allround Classic Stiga Allround Evolution Stiga Allround Wood NCT
Recommended Posts