fatih engin Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2011 En kısa zamanda aynısını denemeyi düşünüyorum
ozgur seker Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2011 bu sayıyı şimditye kadar görmediğim için üzüldüm. harika bir sayı
ongun Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2011 Ben hala daha boş topları ıskalamanın antrenmanıyla meşgul olayım, elalem maç içinde cambazlık etsin. Of ülen! Yeteneksizim Türkiye grubu adına böyle videoların umumi yerlerde gösterimini kınıyorum.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2011 Çok ilginçmiş gerçekten...
KursaD Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2011 Affınıza sığınarak OHA !! YUHH !! demek istiyorum
sunger Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2011 benim yapabildiğim birşey.. aşırı konsantrasyona bağlı birşey
ararat1973 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2011 Dönüş hareketini yapmasa bile güzel bir sayı. Ama göründüğü kadar olağanüstü değil. Karşılama vuruşunu yaptıktan hemen sonra dönmeye başlıyor ve böylece olduğundan daha fazla birşeyler varmış gibi görünüyor.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap