cagan Oluşturma zamanı: 4 Mayıs, 2011 Oluşturma zamanı: 4 Mayıs, 2011 Messi masa tenisi oynarsa böyle oynar :gulumse: Balığı da eksik olmamış videonun Kaynak: Tufan abinin facebook hesabı
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2011 sanırım buradaki anlamşu.Bildiğiniz gibi boy ortalaması batıdan doğuya doğru kısalmaktadır.Çinliler ve japonlar bu konuda biraz takıntılıdırlar.Bunların üstüne boy uzamasıyla alakalı haplar tabletler vs şeyler üretiyorlar ve bunlar hakkında araştırma yapıorlar.Burada herbal içerseniz boyunuz uzar benzeri bir söylem var.(messi boyuda kısaya oradan bir anlam kurdum ben )
Saadettin Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2011 Güzel paylaşım olmuş Çağan.. Teşekkürler.. Madem konu futbol ve Masa Tenisinden açıldı. Bende bir video paylaşayım..
dent64 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2011 Waldner'in gösterisi messi'den çok daha muhteşem olmuş.
buyukdogu Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2011 Şu sıralar Cem Yılmazla ilgili masatenisi konulu bir tanıtım filmi yayınlanıyor (engelli bir kişi ile oynarken)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap