turushanovgu Oluşturma zamanı: 1 Mayıs, 2011 Oluşturma zamanı: 1 Mayıs, 2011 aradım fakat bulamadım, tubanın söylediği şarkıları kim söylüyor, bilen varsa sevinirim
cagan Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2011 Buraya tıklarsan aradığını bulabilirsin Turushan abi..Eylem Aktaş seslendiriyor şarkıları.. Hatta kendisi başka dizi müziklerini de seslendirmişti..Onlardan bir tanesi.. Link! Bu da şarkının kendisi Tıkla!
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2011 süpersin çağanım :)))) dile benden ne dilersen
turushanovgu Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2011 birkaç gündür eylem aktaş dinliyorum, müzik marketlerde bulamadım, bu şarkıcının çıkardığı albüm yok, anlaşılan sadece film&dizi müzikleri yapıyor, elinde bu şarkıcıyla ilgili koleksiyon olan var mı??
turushanovgu Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2011 dinlemek isteyenler için link veriyorum eylem aktaş
Guest ktm Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2011 aradım fakat bulamadım, tubanın söylediği şarkıları kim söylüyor, bilen varsa sevinirim Ben olsam şöyle yazardım...Tubanın yerini biliyorsanız vede banada söylüyorsanız daha çok sevinirim.. O şarkıları şarkı yapan söyliyen değil Tuba be hocam.. Gözünü bir kapatıp dinle kimin görüntüsü hayallerine geliyor.. ktm
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap