karpatlar Oluşturma zamanı: 9 Nisan, 2011 Oluşturma zamanı: 9 Nisan, 2011 Tesadüfen bu videoyu buldum.Adam lastiğe resmen ayçiçek yağı sürüyor.Nasıl bir değişiklik olacak acaba :gulumse:
abdullah54 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2011 Deneyen biri varmı ? Nasıl olcak merak ettim
onurzaim Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2011 Yağ lastiğin üst yüzeyinden süngere doğru süzülüyor. Lastiğe ek bir tutuculuk sağlıyor. Kullanmaya devam ettiğiniz zaman lastik ağırlaşıyor. Eskimiş lastiklerinizden son bir kaç damlayı almak için denemeye değer bir çaba.
abdullah54 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2011 Ağırlaşıyor derken yavaşlıyormu ? Yoksa normal ağırlaşıyormu ?
ongun Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2011 Deneyen biri varmı ? Nasıl olcak merak ettim Raketime karıncalar üşüştü!!! Max lastiği bir günde parçalayıp götürdüler. Mendebur hayvanlar! ..................... .....................
KursaD Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2011 Raketime karıncalar üşüştü!!! Max lastiği bir günde parçalayıp götürdüler. Mendebur hayvanlar! ..................... .....................
onurzaim Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2011 Ağırlaşıyor derken yavaşlıyormu ? Yoksa normal ağırlaşıyormu ? Gramajı artıyor demek istedim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap