Saadettin Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 Netbook tabii ki.. boşverin sporu.. bilgisayardan maç izlersiniz yine spor yapmış kadar olursunuz..
Guest yzdeniz Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 Bence kıyaslanmaz şeyler...
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 netbook çünkü butterfly'a savaş açtım bukadar pahalı lastiğe karşıyım
Bora Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2011 tenergy kullanmıyorum fakat kullansaydım bu iki şık arasından lastiği seçerdim tabiki de.. espriyi yakaladım fakat maneviyatı da gözardı etmemek lazım. oynamanın verdiği haz ve kazanılan madalyaların yerini tutmuyor hiçbir şey.
dent64 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2011 4 lastik 1 netbook ediyor. İnanılmaz bir şey. Sırf bunu protesto etmek için bile netbook
Guest ktm Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2011 4X4 Tiguan tabiki dizel + otomatik Bu benzin fiyatlarıyla uçak ile gidip gelmek daha ekonomik oldu... Eskiden uçakları sadece havada görüyorduk, şimdilerde biner olduk....TV reklamlarımız artık böyle söylüyor. Boşverin kitabı, dergiyi, gazeteyi seyredin reklamları gitsin ...Hayatımız dizi aralarındaki reklamlara döndü.. ktm
Guest meteor Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2011 TABİKİ 4 TANE TENERGY(64)
Guest webster Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2011 Netbook sahibi olanlar için Tenergy.Olmayanlar için netbook :)
Rıdvan Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2011 Tabii ki de 7 tane boost tx :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2011 Netbook elbette ya , Tenergy ismi ve namıyla çok çekici gelebilir ama her yiğidin harcı değil , 4 tanesine para verdm aldım ama kullanamıyorum tarzı bi derde girme olasılığı var , ama netbook kullanımı kesin şeylere dayanıyor ve beklentin tamamen özelliklere göre şekilleniyor.
Guest Zhang J.K Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2011 net book + mp3 alırım birini gönderirim tenergy 05 aldırırım ikisinide almış olurum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap