TTOY Oluşturma zamanı: 22 Mart, 2011 Oluşturma zamanı: 22 Mart, 2011 Aslında bu konuyu buraya açmak doğru mu bilemedim ama merak ettiğim birşey var. Bildiğiniz solak bir defansçı var mı? Eğer videosu falan varsa cevap olarak videosunu verirseniz mükemmel olur ayak duruşları, topu bekleyişi vs. nasıl yaptığını görmek gerçekten iyi olur.
Saadettin Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 Sağ elle oynayan bir defansçıyı TV'de izlerken tam karşısına aynı koyup izle.. Al işte sana solak defansçı..
TTOY Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 Sağ elle oynayan bir defansçıyı TV'de izlerken tam karşısına aynı koyup izle.. Al işte sana solak defansçı.. . Sizin öneriniz de fena değil ama dediğiniz şekilde oyunu gerçek bir solak oynamış olmuyor servisler bekleyişler aynı olmayacaktır kesinlikle.
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 solakların o spinleri varken defans yapnalr binde bindir
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2011 solakların o spinleri varken defans yapnalr binde bindir Solakların o spinleri derken? Sağ elliler atamıyorlar mı o spinleri?
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Sağ elliler atamıyorlar mı o spinleri? Elbette atıyorlar ama alt seviyelerde solaklar kendilerini daha belirgin gösteriyorlar.Antreman yapamayalara karşı çok büyük bir avantajları var.Daha rahat spin çekiyorlar diyebiliriz (Bende sağ el ile oynuyorum)
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Aslinda soyledigin dogru =) ama biraz daha ilginc dusunursek hem defansci hemde solak bi adam cok tehlikeli =) 2 bilinmeyen bir arada.. Selamlar.. 2
Bora Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2011 her iki elini de kullanabilenler var.. ps : raketi iki eliyle tutanları kasdetmiyorum ps2 : iki eliyle bi raketi tutamayanlar var bi de
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2011 her iki elini de kullanabilenler var.. ps : raketi iki eliyle tutanları kasdetmiyorum ps2 : iki eliyle bi raketi tutamayanlar var bi de :alkis:
fruko55 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2012 Ben solak oyuncuyum ve avantajlarını fazlasıyla görüyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap