Oguz Ozogul Oluşturma zamanı: 5 Mart, 2011 Oluşturma zamanı: 5 Mart, 2011 Arkadaşlar, Ortaköydeyim, yakınlarda oyuncu var ise misafirim olabilir. Cep telefonumdan ulaşabilirsiniz. Orta hücüm bir oyuncuyum. Oğuz : 0532 337 49 46
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2011 103'e binersen, bize tek otobüs ile gelebilirsin (Haldun Alagaş/ Ümraniye) Akşam 20'den sonra Eskişehir'den Mehmet Seçkiner ile maçlar yapacağız.
Oguz Ozogul Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2011 Hocam şimdi gördüm davetini. Geç kalırım bu saatden sonra. Bir dahaki sefere mutlaka..
Guest mrtkts Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 hocam beşiktaşta oturuyorum. bir kaç içinde yeni raketimi alacağım ondan sonra sizi telefonla ararım ;)
Oguz Ozogul Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2011 hocam beşiktaşta oturuyorum. bir kaç içinde yeni raketimi alacağım ondan sonra sizi telefonla ararım ;) Ne zaman istersen hocam
Guest berker Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2011 selam.. bende mecidiyeköyde oturuyorum.misafirim olun derken ne demek istediniz?kendi masanızmı var:)birde ne zamanlar müsait oluyosunuz?
Oguz Ozogul Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2011 selam.. bende mecidiyeköyde oturuyorum.misafirim olun derken ne demek istediniz?kendi masanızmı var:)birde ne zamanlar müsait oluyosunuz? genellikle akşam iş çıkışlarında ve haftasonları müsaitim. Masam var evet ama iş yerinde. Yani iş yerinde misafir edeceğim.
Guest BöRk Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2011 Merhaba ben maltepede oturuyorum ama okulum ortaköyde. İş yeriniz nerde tam olarak ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap