Misafir Oluşturma zamanı: 21 Haziran, 2005 Oluşturma zamanı: 21 Haziran, 2005 Benim bi arkadaş var ona lastik alacaz fakat ne alıcaz.(bizimkinin bh rapid var)Arkadaş blok yapıyo, kesiyo, ayrıca topları fazla açmıyo kesikte diretiyo.Yani sayıları genellikle keserek ya da blok yaparak alıyo ama spin de çekmek istiyo bunun için tacknikess d almayı düşünüyom olabilir mi?(tibhar champ tahta kullanıyo)
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2005 Fena bir secim degil bence, neden olmasin? Champ tahtanin ozelliklerini bilmiyorum ama Tackiness D, dediklerini gayet guzel yapar... Blok fazla yapmiyorsa, genelde kesik veya top-spin istiyorsa Tackiness C de olur... D ile C'nin farki, D'nin sungeri daha serttir, bloklu oyuna gayet guzel uyar, C modeli ise daha defans agirliklidir, cok kesik ve firsatini bulunca spin yapan arkadaslarin isteklerini karsilamak icin de cuk diye oturur...
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2005 Tackifire Drive'in ozelliklerini bilmiyorum, ama tek bildigim daha hizli bir lastik oldugu, arkadasina uymayabilir yani...
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2005 O zaman Arnodan alalım bi lastik
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2005 O zaman Arnodan alalım bi lastik Ne demek istedin acaba? Arno'nun Butterfly distributoru oldugunu bilmiyordum...
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2005 bende sinan abinin izmir buluşmasında verdiği tackifire D ler kullanılmamış şekilde duruyolar :
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2005 Haaaaaa, tamam, simdi oldu...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2005 Haaaaaa, tamam, simdi oldu... Arsun noldu baya rahatladın.Ben gene bazı ticari kokular alıyorum senden ama bakalım çıkar yakında
Recommended Posts