-HAMZA- Oluşturma zamanı: 12 Şubat, 2011 Oluşturma zamanı: 12 Şubat, 2011 Arkadaşlar bu yılki üniversiteler arası m.tenisi turnuvasının nerde yapılacağını bilen var mı?www.univspor.org.tr a baktım ancak tarih yazılmışsa da yer yazılmamış.Veya ben göremedim.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2011 tarih belli ama yer soru işareti...3-6 mayıs tarihler.
Bora Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2011 konya olma ihtimali yüksek. ailenizin ajanı iş başında.
-HAMZA- Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2011 İnşaallah Konya olmaz.Zaten gidip gördüğüm bi yer.Daha önce gitmediğim bi yer olması daha iyi!!!
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2011 Sağlam bi kaynakdan aldıgım bilgilere göre bu sene 3-6 Mayıs arası Malatya da yapılacakmış... kayısıya doyacağız galiba
-HAMZA- Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2011 Arkadaşlar turnuvanın yeri belli olmuş tarihi değişmiş.Yanlış görmediysem İnönü Üniversitesi'nde 2-5 mayıs tarihleri arasında yapılacak...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2011 Sevgili Gençlik , İzmir , Antalya gibi güzelim yerler olsa ne güzel olur değil mi :?
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2011 samet abi antalyada 5 yıl kaldım .Çok güzel masatenisine ilgide var salon masa herşey var.Bu açılaradn çok güzel ama antalya deniz kenarı nemli bir yer sizin lastikleriniz etkilemesin. Keza izmirde deniz kenarı çok nemli yerler.Mayıs taymış turnuva çok nemli oluyor dikkat.İlk bahar neysede hazirandan sonra nefes alamıyorsun.Herkes yaylalara kaçıyor.Sadece bilgilendirmek istedim. Saygılarımla
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2011 sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum ki nedesem memleketimde yapılan bir turnuva ama ben başka yerleride görmek istiyordum neyse hayırlısı artık...
Burak86 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2011 Nerde olursa olsun gidin senede bir kere oluyor zaten
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2011 Nerde olursa olsun gidin senede bir kere oluyor zaten Gidin derken sen gelmiyor musun?
Burak86 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2011 Ben jübileyi yaptım geçen sene artık gençlerin önünü açmak lazım
Champ Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2011 Üniversiteler Türkiye Şampiyonası bu sene Malatya'da arkadaşlar.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 dediğim gibi kaynak saglamdı bilgi dogru cıktı ama -HAMZA- arkadaşın dediği gibi tarihler 2-5 mayıs a alınmış Malatya da görüşmek üzere
Burak86 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2011 Orhan abi bir güzel bir gece organize edersin artık
alparslanguler Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2011 cihan bende oynuyorum bilgin olsun hani vazgececeksen öncden haberin olsunki burdan dönmek sorun olmasın:))
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2011 cihan bende oynuyorum bilgin olsun hani vazgececeksen öncden haberin olsunki burdan dönmek sorun olmasın:)) İyi o zaman Alparslan abi biliyorsun sana yenilmek için nereden nerelere geliyorum sana yenilmek için gelirim zaten yenmek için olmaz yenince seni hemen bahaneye yatıyorsun olmuyor sen beni yenince daha güzel espiriler yapıyorsun...
Guest yzdeniz Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 Cihan sen malatya uni takımında mısın? Ben de malatya da okuyom.tanışmak isterim seninle.
alparslanguler Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Cihan sen malatya uni takımında mısın? Ben de malatya da okuyom.tanışmak isterim seninle. selam kardes cihan agrıda ama malatyalı bide internet özürlü sürekli giremiyo yenge kızıyo:))eger oynuyosan bizim her hafta 3 gün antremanımız var malatya kapalı spor salonunun yanındaki turgut özal kamp egitim merkezinde masatenisi salonunda 2.katta pazartesi,salı ve persembe günleri ordayız ben pazartesi gelemiyecem ama salı ordayım oynamak istersen kap raketini gel...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 2 -5 Mayıs , Malatya ha...hadi bakalım , hayırlısı
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2011 Cihan sen malatya uni takımında mısın? Ben de malatya da okuyom.tanışmak isterim seninle. Yok kardeşim ben Ağrıda okuyorum Ağrı İbrahim çeçen üniversitesi adına bütçe ayrılırsa geleceğim.Yoksa Alparslan abi benim bütçemi ayarlayacak yani iki haldede geleceğim:) Orada görüşmek üzere....Ha bu arada Alparslan abimle oynamaya kalkma valla bildiğin ne varsa unuttursun
alparslanguler Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2011 Yok kardeşim ben Ağrıda okuyorum Ağrı İbrahim çeçen üniversitesi adına bütçe ayrılırsa geleceğim.Yoksa Alparslan abi benim bütçemi ayarlayacak yani iki haldede geleceğim:) Orada görüşmek üzere....Ha bu arada Alparslan abimle oynamaya kalkma valla bildiğin ne varsa unuttursun cihancım bilenler düsünsün tabi ama senin bi kaybın yok sen oyna ne unutacanki sen ;)
Burak86 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2011 2 -5 Mayıs , Malatya ha...hadi bakalım , hayırlısı Sen gidicek misin samet
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2011 cihancım bilenler düsünsün tabi ama senin bi kaybın yok sen oyna ne unutacanki sen ;) doğru söylüyorsun alparslan abi seninle oynaya oynaya hiç bir bilgim yeteneğim kalmadıki :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap