sbkalkan Oluşturma zamanı: 5 Şubat, 2011 Oluşturma zamanı: 5 Şubat, 2011 Merhaba, Yaklaşık bir haftadır kendi kendime raket kombinasyonlarını araştırıyorum. Başlangıç için All+, Off- tahtalar öneriliyor ki bende kontrolü pek elden bırakmak istemeyenlerdenim. İyi bir tahta alıp 729 serisi lastikler almak istiyorum bütçemin el verdiği kadar. Fakat tahta olarak şu seçenekler arasında kaldım; Petr Korbel Off- Korbel SK7 Off (sanırım) Grubba Carbon All+ Donic Epox All Donic Epox Off İçimden SK7 geçiyor ama ne kadar hızlıdır pek bir fikrim yok. Tavsiyeleriniz benim için önemli. Şimdiden teşekkürler.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2011 Korbel SK7 bende var,şu anda kullanıyorum abi çok hızlı ve sert bir tahta o ya , ilk komboysa all , all + ya yönel , SK7 atak yönünden çok iyi ama çok ağır,ayrıca kesmelerde zorlanabilirsin.Ayrıca diğer tahtalar daha uygun , sk7 ye vereceğin para yerine tahtayı Donic Epox alıp lastiklerden en azından birini değiştirebilirsin bence.
sbkalkan Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2011 Grubba carbon All+ düşünüyordum ama bir türlü içime sindiremedim tahtayı. Doniclerden pek yorum bulamadım, korbeli herkes övüyor gibi ama biraz daha iyi bir tahta bulabilir miyim diye uğraşıyorum..
Guest jm3r Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2011 Bende Grubba Carbon almayi dusunuyorum, kullanan arkadaslar deneyimlerini paylasirlarsa cok iyi olur.
sbkalkan Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2011 Maze Passion-Korbel-Samsonov Alpha- Stiga Allround Evo. arasından tavsiye edebileceğiniz bir tahta olabilir mi peki?
sbkalkan Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2011 Yorumlarınız için teşekkür ederim. Korbele yöneliyorum:)
Recommended Posts