Guest kill4time Oluşturma zamanı: 5 Şubat, 2011 Oluşturma zamanı: 5 Şubat, 2011 Masa Tenisi Hakkında: Yakın oynuyorum forehandım hızlı back handım hafif onun dısında düz lastik oynuyorum ve topun elımde ne cok tıtreme yaratmasını nede sungerin kalın olup topun ucup gitmesini onun dısında spinlerim iyi sayılmaz ama oyun olarak kontrol ustune oyunu seviyorum cevremde simdiye kadar yenildiğimi hatırlamıyorum bu insanı iyi yapcak diye birsey yok ama yetenekli olduğuma inanıyorum bi masa tenisi malzemeler, satıs sitesinde kendime uygun sayılcak bi raket buldum özelliklerini sayıyorum ve bu raket yukarda yazdıklarıma uyarmı uymazsa hangi lastik önerirsiniz lütfen yardımcı olunuz Raket:MIX 7 COMBO RAKET Efsane Samsanov'un kullandığı Alpha tahtası ve yeni nesil en çok tutulan lastiklerden omega2 ve Boost TC. Hızlı bir kombinasyon! Ozellikle forehandden kuvvetli atak yapan ve backhandde ise yumuşak topspin yapan sporcular için ideal. STIGA - Boost TC Sınıf Off Hız 163 Kontrol 86 Spin 116 Elastikiyet Soft Renk Seçenekleri Siyah Kalınlık MAX XIOM - Omega 2 European Version Sınıf Off+ Hız 11 Kontrol 10 Spin 14 Elastikiyet Soft Renk Seçenekleri Kırmızı, Siyah Kalınlık 2.0 mm, MAX TIBHAR - Samsonov ALPHA Sınıf Off Sap Seçenekleri Anatomic, Flared Hız 80 Kontrol 78 Elastikiyet Medium Ağırlık 80Gr. Katman 5 sizce bu raket benim özelliklerime uyaarmı eğer uyarsa hangi tarafı backhand hanıgısını forehand yapmam gerekir (bu raket hakkında forehand backhand farklı yorumlar yapılmıs) eğer uymazsa daha uygun olarak ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler
Guest kill4time Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2011 Masa Tenisi Hakkında: Yakın oynuyorum forehandım hızlı back handım hafif onun dısında düz lastik oynuyorum ve topun elımde ne cok tıtreme yaratmasını nede sungerin kalın olup topun ucup gitmesini onun dısında spinlerim iyi sayılmaz ama oyun olarak kontrol ustune oyunu seviyorum cevremde simdiye kadar yenildiğimi hatırlamıyorum bu insanı iyi yapcak diye birsey yok ama yetenekli olduğuma inanıyorum bi masa tenisi malzemeler, satıs sitesinde kendime uygun sayılcak bi raket buldum özelliklerini sayıyorum ve bu raket yukarda yazdıklarıma uyarmı uymazsa hangi lastik önerirsiniz lütfen yardımcı olunuz Raket:MIX 7 COMBO RAKET Efsane Samsanov'un kullandığı Alpha tahtası ve yeni nesil en çok tutulan lastiklerden omega2 ve Boost TC. Hızlı bir kombinasyon! Ozellikle forehandden kuvvetli atak yapan ve backhandde ise yumuşak topspin yapan sporcular için ideal. STIGA - Boost TC Sınıf Off Hız 163 Kontrol 86 Spin 116 Elastikiyet Soft Renk Seçenekleri Siyah Kalınlık MAX XIOM - Omega 2 European Version Sınıf Off+ Hız 11 Kontrol 10 Spin 14 Elastikiyet Soft Renk Seçenekleri Kırmızı, Siyah Kalınlık 2.0 mm, MAX TIBHAR - Samsonov ALPHA Sınıf Off Sap Seçenekleri Anatomic, Flared Hız 80 Kontrol 78 Elastikiyet Medium Ağırlık 80Gr. Katman 5 sizce bu raket benim özelliklerime uyaarmı eğer uyarsa hangi tarafı backhand hanıgısını forehand yapmam gerekir (bu raket hakkında forehand backhand farklı yorumlar yapılmıs) eğer uymazsa daha uygun olarak ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler eklemeyi unutdum bide yakından oyun tarzıyla oynuyorum
Guest burak agut Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2011 İlk kez mi kombinasyon raket yapacaksın ?
Recommended Posts