Guest gazelle Oluşturma zamanı: 30 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 30 Ocak, 2011 Hizlandirici zamk bulabilecegim yerler var midir? Yoksa uretim tamamen durmus durumda mi? Sadece su bazli yapistiricilar mi satilmakta? Tesekkurler.
Guest evrenbayram Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2011 Hizlandirici zamk bulabilecegim yerler var midir? Yoksa uretim tamamen durmus durumda mi? Sadece su bazli yapistiricilar mi satilmakta? Tesekkurler. hızlandırıcı zamk kullanımı ITTF tarafından yasaklandı
onurzaim Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2011 Hizlandirici zamk bulabilecegim yerler var midir? Yoksa uretim tamamen durmus durumda mi? Sadece su bazli yapistiricilar mi satilmakta? Tesekkurler. Haifu marka hızlandırıcıları yurt dışında malzeme satan sitelerden bulabilirsiniz. Üreticiler artık su bazlı yapıştırıcı yapmaya yoğunluşamış durumdalar. Bu yüzden eski tip yapıştırıcılardan bulmanız çok zor. Ancak kendiniz yapabilirsiniz.
Guest gazelle Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2011 Haifu marka hızlandırıcıları yurt dışında malzeme satan sitelerden bulabilirsiniz. Üreticiler artık su bazlı yapıştırıcı yapmaya yoğunluşamış durumdalar. Bu yüzden eski tip yapıştırıcılardan bulmanız çok zor. Ancak kendiniz yapabilirsiniz. Kendimiz nasil yapabiliriz acaba?
Guest gazelle Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2011 Boş yere sorma. Ben yapmaya devam ettim ve şimdi alerjik astım ile yaşamak zorundayım. Sinir hastalıkları, kanser vs vs Alah korusun. ITTF bu maddeleri boş yere yasaklamadı... Üstelik bu maddeleri kullanmak sadece sana değil o spor sapounda bulunan herkese zararlı. Kimseyi zehirlemeye de hakkın yok. Üstüne üstlük yasak olduğu için hile yapmış da olursun. Hepimiz gibi sen de su bazlı lastiklere alışmak durumundasın... Bu mesaj uzerine bu girisime baslamadan bitiriyorum. Ben de sana katiliyorum ve en kisa zamanda Acuda S2/S1, Calibra LT/ Calibra LT Sound, veya Tenergy 64/05 lastklerinden alip alismaya basliyacagim. Orta mesafe spin agirlikli oynamayi hedefledigim icin Acuda S2, Calibre LT Sound ve Calibra LT almayi dusunuyorum. Saglik herseyin basinda gelir. Haklisin Tsubasa.
Ersun Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2011 Bu mesaj uzerine bu girisime baslamadan bitiriyorum. Ben de sana katiliyorum ve en kisa zamanda Acuda S2/S1, Calibra LT/ Calibra LT Sound, veya Tenergy 64/05 lastklerinden alip alismaya basliyacagim. Orta mesafe spin agirlikli oynamayi hedefledigim icin Acuda S2, Calibre LT Sound ve Calibra LT almayi dusunuyorum. Saglik herseyin basinda gelir. Haklisin Tsubasa. Tebrikler arkadaşlar,sizlere yakışan da budur zaten..Sitemizin en büyük özelliği bence güzel bilgiler ve arkadaşlıklar edinme yanında; yanlışları düzeltmek(sadece masa tenisi hakkında değil !..) Özellikle gençlere örnek olma adına...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap