Dundar Oluşturma zamanı: 26 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 26 Ocak, 2011 Türkiye de buttefly ürün satan mağaza bulunur mu? varsa nerelerdedir?
Saadettin Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2011 Sitemizin sponsoru masatenisi.com satıyor. www.masatenisi.com Bunun yanında Spinspor, Türkiye distribütörü ve o da satıyor. www.spinspor.com Ender Spor var. www.enderspor.com Birde şu anda elindeki stokları yetersiz olsada yakında yeni ürünler getireceğini duyduğum Altunay Spor var. www.altunayspor.com Sanırım yeretince firma oldu.
Dundar Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2011 Sitemizin sponsoru masatenisi.com satıyor. www.masatenisi.com Bunun yanında Spinspor, Türkiye distribütörü ve o da satıyor. www.spinspor.com Ender Spor var. www.enderspor.com Birde şu anda elindeki stokları yetersiz olsada yakında yeni ürünler getireceğini duyduğum Altunay Spor var. www.altunayspor.com Sanırım yeretince firma oldu. yinede teşekkür ederim ama ben mağaza olarak söyüyorum tabi varsa..
Psychospin Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2011 kullanabileceğin kredi kartı varsa yurtdışında dandoydan ya da tim den getirt. istediğin ekipman ortalama 10-15 günde elinde. Üst düzeyde ekipmanlar alacaksan 100-150 tl civarı kar bile edersin. bir çok ürün kargo parası ile bile buradan daha avantajlı. örneğin ben tim den 2x144 btf antrenman topu aldım. verdiğim para 130 tl idi. burada bir kutusu 100 tl civarı. Türkiye de buttefly ürün satan mağaza bulunur mu? varsa nerelerdedir?
Saadettin Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2011 Badboy yazdığım sitelere girersen dükkan adreslerinide öğrenebilirsin... İstanbul'da olanlardan Spinspor, Kadıköy Hasanpaşa'da; Ender Spor, Sirkeci ve Güneşli'de... Masatenisi.com Bodrum'da.. Altunay Spor Ankara'da.. (aynı zamanda yine İstanbul Sirkeci'de dükkanları var..)
Guest ktasyurek Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2011 konusu açılmışken buradan masatenisi.com'a bir teşekkür etmek istiyorum. öğleden sonra sipariş vermiş olmama rağmen kargoyu aynı gün vererek malzemeyi bugüne yetiştirdiler ve üstelik kargonun içinden bir de hediyeleri çıktı. bu jest için teşekkür ediyorum kendilerine.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap