KursaD Oluşturma zamanı: 15 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 15 Ocak, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZWxgjnmq-jY 1.5 dakikalık bir şutop ve ardından maç yaptık. Oyunlar herzamanki gibi rezalet
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZWxgjnmq-jY Oyunlar herzamanki gibi rezalet Bence kendinizi eleştirmeyi bırakın biraz daha olumlu bakın oyununuza bence olumsuz eleştiri yapacağınıza ben bu oyundan ne öğerndim diye düşünmelisiniz. Eleştirmek bana düşmez ama bachand yüzleri daha fazla bachand eğilmiş gibisiniz(aynı sorun bendede var bachand çok iyi ama forhand geliştiriyorum yada sürekli backhadle oynamak istiyorum sayılarımı hep bachand alıyorum diye bi ara bu konuya çok kafa yormuştum) biraz daha forhand eğilseniz daha iyi olur gibi.
Guest burak agut Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2011 Olumlu tarafı ? Ne tarafı olumlu tarafı
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2011 Olumlu tarafı ? Ne tarafı olumlu tarafı Bence bachandleriniz olumlu tarafı çoğu sporcu bachand oynıyamadıkları için bir sürü bahne üretir bachand hucummu yapılır bachand defans yapıkır vb duyumlar çok alıyorum(kendi aradakşlarım için)
emmi Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Bence kendinizi eleştirmeyi bırakın biraz daha olumlu bakın oyununuza bence olumsuz eleştiri yapacağınıza ben bu oyundan ne öğerndim diye düşünmelisiniz. Eleştirmek bana düşmez ama bachand yüzleri daha fazla bachand eğilmiş gibisiniz(aynı sorun bendede var bachand çok iyi ama forhand geliştiriyorum yada sürekli backhadle oynamak istiyorum sayılarımı hep bachand alıyorum diye bi ara bu konuya çok kafa yormuştum) biraz daha forhand eğilseniz daha iyi olur gibi. *******?????????????
KursaD Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Safa, yorumlarımızı imla kurallarımıza uygun yapalım lütfen. Yaptığınız yorumu anlamak gerçekten çok güç.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap