abdullah54 Oluşturma zamanı: 15 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 15 Ocak, 2011 Buraya yumşak ve çok iyi spinli lastikleri yazabilirmisiniz ? Aşşağı yukarı fiatlarıyla... Hızlı mı değilmi bunuda yanına yaarsanız daha açıklayıcı olur.
KursaD Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2011 Xiom Vega Elite ve Europa. Vega Elite, Vega serisinin en yumuşağı. Dayanıklı ve yumuşak bir topspin lastiği. Vega Europa biraz daha hızlı ve orta sertden birazcık daha yumuşak. Donic Desto F3. Desto F2 kullanmıştım. Desto F3 daha yumuşak ve kontrollüsü deniyor. Desto F2 nin bile hızı beni tatmin etmedi Timo Boll Spark tahta üzerinde. Desto F3 ü artık bilemiyorum. Üstelik dayanıksız olduğuna dair söylemler var. Hexer Powersponge. Hexer den hız, sertlik, şut ve blok bağlamında dengesizlik yaşayanların uygun tercihi olabilecek çok keyifli bir lastik. Üstelik dayanıklı. Üst yüzeyi çok iyi spin üretiyor. Bunun yanında 1.7 ve 1.9 mm kalınlıklarıyla bloklarıda harika. Şutlarda gayet net. Benim bu konuda bildiklerim bukadar.
onurzaim Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2011 DHS Memo I ve Memo III orta hızda yumuşak sayılabilecek (vega serisi kadar hızlı değil) ve çok spin üretebilen lastiklerdir
abdullah54 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2011 DHS tnt ile Friendship focus 3 spinleri nasıl ? Hangisi daha iyidir ?
Dinan SERTEL Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2011 Focus 3 lastiği oldukça yumuşak. spinleri fena değildir.
abdullah54 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2011 Xiom omega 2 nin spini tenegry 05fxe göre nasıldır?
Guest Cem Şenel Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2011 Acuda S3 ve ya tenergy 25 fx 1
Guest Cem Şenel Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2011 tenergy05fx daha iyi spin üretiyor omega 2 ye nazaran.
Guest acz_beser Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2011 calibra lt sound oldukça yumuşak hatta biraz fazla yumuşak geldi bana spin özelliği yüksek fakat kontrolü biraz zor çok atıyor alışmak lazım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap