Guest Kesh Oluşturma zamanı: 22 Aralık, 2003 Oluşturma zamanı: 22 Aralık, 2003 ben bugun schlager carbon off+ la tibhar 2.6 makss aldım bi atak raketıne gore baya bi kontrollü oldu ancak servislerde biraz sorun yaşıyorum topu istedigim gibi kesemiyorum nası bı cozum uretebılrıım top istedimden daha az falsolu gıdıyor
Guest Parade Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2003 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2003 Servis sorununu belki topa darbeyi daha ani yaparak yenebilirsin.
Guest Kesh Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2003 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2003 bende daha önce rapid carbon we rapid wardı onda pek oel bı sorun yasamıyordum sanırım bu raket bıraz agır geldı bana ama spinleri we glue ları beklediğimden iyi cıktı ancak servis atarken ne kadar kessemde diger raketıme gore daha az falsolu gıdıyor cıkarması daha kolay oluyor karsı taraf ıcın
Guest Gpancar Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2004 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2004 bence servisleri atarken bileğini daha çok kullan ve topu daha sert kes. ben de raketimi değiştirince böyle bir problem yaşamıştım ama şimdi yine eskiden olduğu gibi iyi atıyorum. bütün iş bilekte bence.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap