Guest deniznewroz Oluşturma zamanı: 8 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 8 Ocak, 2011 Arkadaşlar önce Genel Konular' yanlış yere açtığım konu için özür dleyerek.Benim Selex TR-200'üm var. 1-Bu raketi kullananız var mı?-Varsa düşünceleri neler? 2-Bu raketten sonr Butterfly almak istiyorum Zoran Primorac mı almalıyım,Timo Boll 500 A mı? 3-Combo isteiyorum ama en iyi hazır raket ne? Şimdiden Teşekkürler...
Guest Requ3m Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2011 En iyi hazır raket diye birşey yoktur bence. Hazır raketler o kadar fark yaratmaz. Fakat Raketin üstüne Stiga,Butterfly,Donic gibi şeyler yazarsa pahalı oluyor nedense :protesto: (saçmalık). İllaha hazır alacam diyorsan Butterfly Platin al.
Guest deniznewroz Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2011 Sağol Fiyatları 33 TL gözüküyor.Doğru mudur?
Guest Requ3m Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2011 Bilmiyorum heryerde farklı fiyatlar var en uygununu al ama unutma en iyisi kombo(kombine) rakettir.
Guest deniznewroz Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Zaten ben karar verdim.sipaiş ettim Timo Boll Gold Raket alacam.Onu kullandıktan sonra bir kombine raket yapacam...
Recommended Posts