Saadettin Oluşturma zamanı: 6 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 6 Ocak, 2011 Arkadaşlar ülkemizde olmayan ürünlerden isteyen olursa benimle iletişime geçsin, karşılıklı kargo ödeyerek sipariş verelim. (veya sipariş veren varsa ben ekleme yaptırayım.) Bazı merak ettiğim ürünleri burada bulmam ileride de mümkün olmayacağı için en iyisi ortak sipariş vermek... Bu arada ülkemizde satılan malzemeleri ülkemizden alma yana olduğum için bizim sitelerde satılan malzemelerden siparişi vermek için iletişime geçmeyin lütfen.. Sadece ülkemizde veya Avrupa pazarında olan özel ürünler için kişisel mesaj yoluyla ulaşın konuşalım...
abdullah54 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2011 Dandoy dan 50 euroluk yada daha fazla olan bir alışveriş yaparsanız kargo bedava oluyor diye duymuştum.
Saadettin Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2011 Orada satılan malzemeler burada da mevcut. Ben sadece bizim pazarda veya Avrupa pazarında olmayan birkaç tahtayı almak istediğim için konuyu açtım. Zaten daha önceden de alışveriş yaptığım sitelerden alacağım. Eğer o malzemeleri buradan alma şansım olsa benim için daha kolay olacaktı ama yok.. Zaten istediklerim avrupa satıcılarında da yok.
ingilteredenistegelsin Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2013 Merhaba Arkadaşlar, Özellikle elektronik urunler haricinde hediyelik esya, kozmetik ya da herhangi bir baska bir urun Turkiye'de farkli sebeplerden dolayi alamiyorsaniz sizlere o urunu Ingiltere'den alip hediye olarak sizlere postaliyoruz. Sorulariniz ve referanslarimiz icin blogumuzu lutfen inceleyiniz. http://ingilteredenistegelsin.blogspot.co.uk/ ingilteredenistegelsin@gmail.com
ingilteredenistegelsin Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2013 Merhaba Arkadaşlar, Özellikle elektronik urunler haricinde hediyelik esya, kozmetik ya da herhangi bir baska bir urun Turkiye'de farkli sebeplerden dolayi alamiyorsaniz sizlere o urunu Ingiltere'den alip hediye olarak sizlere postaliyoruz. Sorulariniz ve referanslarimiz icin blogumuzu lutfen inceleyiniz. http://ingilteredenistegelsin.blogspot.co.uk/ ingilteredenistegelsin@gmail.com
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap