Guest Requ3m Oluşturma zamanı: 5 Ocak, 2011 Oluşturma zamanı: 5 Ocak, 2011 Atak oyuncusuyum. İlk kombine raketim olucak. Spin ağırlıklı oynarım. Şubat ayında alıcam. Siz bana bu tahtalardan hangisini önerirsiniz ilk tahta olarak ? Benim gözümde belli bir süre Bomb kullanmak sonrada Offensive Klasik e geçmek. Sizinde yorumlarınızı beklerım.
Guest erman Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2011 Atak oyuncusuyum. İlk kombine raketim olucak. Spin ağırlıklı oynarım. Şubat ayında alıcam. Siz bana bu tahtalardan hangisini önerirsiniz ilk tahta olarak ? Benim gözümde belli bir süre Bomb kullanmak sonrada Offensive Klasik e geçmek. Sizinde yorumlarınızı beklerım. bomb tahta geliştirmek için iyidir :)
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2011 http://www.masatenisi.org/forums/index.php?showtopic=6386
Yücel Sayar Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2011 Atak oyuncusuyum. İlk kombine raketim olucak. Spin ağırlıklı oynarım. Şubat ayında alıcam. Siz bana bu tahtalardan hangisini önerirsiniz ilk tahta olarak ? Benim gözümde belli bir süre Bomb kullanmak sonrada Offensive Klasik e geçmek. Sizinde yorumlarınızı beklerım. Bence dene. Çok iyi değilim ama ben de Bomb kullanıyorum. Fazla para vermeye gerek yok. Üzerine her lastik gidiyor. Belki oyununa uygun lastik için kafa yormak gerekebilir.
Recommended Posts