abdullah54 Oluşturma zamanı: 28 Aralık, 2010 Oluşturma zamanı: 28 Aralık, 2010 Yakında 2 lastik alacağım Banda Rossa ve Yasaka ZAP.İlk defa yapıştıracağımdan nasıl yapıştıracağımı bilmiyorum.Bir püf noktası falan vardır diye soruyorum.Birde lastiği keserken nasıl bir makas kullanmalı pek bilmiyorum ,yardım ederseniz sevinirim. LKT su bazlı yapıştırıcı kullanıcam.Bu lastikler hakkında bilginiz varsada söylerseniz iyi olur.
cagan Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2010 Forumda araştırma yaparsan sorunun cevabına ulaşmış olursun..
KursaD Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2010 Turushan abinin hazırladığı bir video. Çok güzel hazırlamış. Yardımı olacakdır.
abdullah54 Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2010 İzledim güzel olmuş gerçekten.Başka püf nokta varmı peki yapıştırmada ?Bayaa zormuş ama ya...
hsynpiren31 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2014 Abdullah bey yasaka zap aradım bulamadım nerden bulabilirim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap