Guest malatyalıcihan Oluşturma zamanı: 17 Aralık, 2010 Oluşturma zamanı: 17 Aralık, 2010 Şu özelliklerde pütür lastiği arayışı içindeyim: Süngersiz,1,9mm veya üstü Yasaklı olmayan, bir lastik.Bilen varmı böyle bir lastik normalde var görünüyor ama ben bulamadım...
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 herkes pütüre geçiyor kardeş düz lastiklerin suyumu çıktı ben şahsen bh ile çok güzel oyun kurarım ve oynarım.Pütür denemesemde yorumlardan sadece maç kazandırdığı o spinleri şutların hazını vermediğini sentezledim birakın şu pütürü yakmayın milletin canını
cagan Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Neden illa 1.9 mm :gulumse: Kısa mı arıyorsun orta mı uzun mu?Arama kriterin önce bu olmalı Cihan..Pütür boyunu ölçen biri varsa bilemem tabi :
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Neden illa 1.9 mm :gulumse: Kısa mı arıyorsun orta mı uzun mu?Arama kriterin önce bu olmalı Cihan..Pütür boyunu ölçen biri varsa bilemem tabi : valla çağancım uzun pütür tabiki ama 1,9 süngersiz pütürler OX diye geçiyormuş yeni yeni anlamaya çalışıyorum ne kadar uzun olursa rakibi rahatsız ediciliği o kadar artar :)
cagan Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Allah rakiplerine kolaylık versin diyerek sözü işin uzmanlarına bırakıyorum
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2010 pütürler oakdar etkilimiya ben daha hiç görmediğim için pek anlıyamıyorum pütürlü olunca daha çok mu keser bir abimiz açıklıyabilirmi
Recommended Posts