Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Ben de 08.14'e dikkat diyorum. Dikkati 2 anlamda da kullanabiliriz hatta
işcan Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 ikiside çok güzel oynamışlar ve ikisininde solak olaması dikkatimi çekti
ararat1973 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Ben de 08.14'e dikkat diyorum. Dikkati 2 anlamda da kullanabiliriz hatta Görünen o ki önümüzdeki yıllarda da dünya sıralamasında ilk 4-5 kişi Çinlilerden ibaret olmaya devam edecek. Timo Boll ün kaldığı yerden devam edecek Avrupalı gençler görünmüyor. İkisininde solak olması yanında ikiside shakehand kullanıyor raketi.
Bora Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 oyuncular hakkında bazı yorumlar okudum. her iki oyuncu için de "geleceğin starı olarak düşünülmedikleri" yorumu yapılıyor. spektaküler vuruşlar ve ralliler mevcut fakat masabaşında basit hata oranı yüksek. sebeplerden biri, hareketlerin büyük ve yavaş olmasından dolayı olabilir. henüz ilk toplarda oyunculardan biri çok dengesiz kalabiliyor. ya ters ayakta yakalanıyor ya da etkisiz looplar, zorlama loblar çıkarıyorlar. bu halleriyle onları avrupalı oyunculardan ayıran tek özellikleri "süper kondüsyonları" desek yanlış olmaz herhalde. bir zamanlar zhang jike için de benzer söylemlerde bulunanlar olmuştur. 2-3 sene içinde oyun karakterleri tamamen oturup tecrübe kazandıkları vakit bambaşka oyuncular izleyebiliriz. sonuç olarak, iki benzer oyuncudan en fazla hata yapan oyuncu kaybetti.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Niwa ne yaptı bu turnuvada ?
tufan Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2010 oyuncular hakkında bazı yorumlar okudum. her iki oyuncu için de "geleceğin starı olarak düşünülmedikleri" yorumu yapılıyor. spektaküler vuruşlar ve ralliler mevcut fakat masabaşında basit hata oranı yüksek. sebeplerden biri, hareketlerin büyük ve yavaş olmasından dolayı olabilir. henüz ilk toplarda oyunculardan biri çok dengesiz kalabiliyor. ya ters ayakta yakalanıyor ya da etkisiz looplar, zorlama loblar çıkarıyorlar. bu halleriyle onları avrupalı oyunculardan ayıran tek özellikleri "süper kondüsyonları" desek yanlış olmaz herhalde. bir zamanlar zhang jike için de benzer söylemlerde bulunanlar olmuştur. 2-3 sene içinde oyun karakterleri tamamen oturup tecrübe kazandıkları vakit bambaşka oyuncular izleyebiliriz. sonuç olarak, iki benzer oyuncudan en fazla hata yapan oyuncu kaybetti. dedigin gibi bunlar daha cocuk bir kaç yıl beklemek lazım bu tip müsabakalar onlar icin hep lokomotif görevi görür yaptıgı her maçta problemleri daha iyi gözlemlenir
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2010 ikiside çok güzel oynamışlar ve ikisininde solak olaması dikkatimi çekti benimde dikkatimi çekti
ozgur seker Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 rallileri izlemesi çok keyiifliydi.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap