Guest MehmetAli Oluşturma zamanı: 31 Mayıs, 2005 Oluşturma zamanı: 31 Mayıs, 2005 Merhabalar Birkaç güne kadar 1000. forum üyemiz gelecek. Acaba merak ettim bir kenarda 1000. ben olayım diye kollayan var mıdır? Araba plakasında 34 STY 0001 almak gibi birşey herhalde. Neyse. Sevgiler.
BurakYalin Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2005 1000. üyeye bir süpriz yapasak mı acaba ?Fikri olan var mı?
Misafir Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2005 1000. üyeye bir süpriz yapasak mı acaba ?Fikri olan var mı? bence sürpriz değil de sağlam bir şaka yapalım...
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2005 1000. uyemiz oldugunuz için bizden 3000 ytl lik butterfly marka masa kazandınız iyi gunlerde kullanınız. gibi mi?
Guest MehmetAli Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2005 Üzgünüz ücretsiz maksimum üye sayımıza ulaştık. Bundan sonraki üyeler aylık 25 YTL üyelik bedeli ile üye olacaktık. Üye olmak için tıklayın. deyip hoş bir linke yönlendirme yapabiliriz.
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2005 Üzgünüz ücretsiz maksimum üye sayımıza ulaştık. Bundan sonraki üyeler aylık 25 YTL üyelik bedeli ile üye olacaktık. Üye olmak için tıklayın. deyip hoş bir linke yönlendirme yapabiliriz. bence de mehmet'in dediği gayet iyi bir fikir...yönlendirdiğimiz linkte de bilgisayarına virüs bulaştığını söyleyip biraz da korkutabiliriz..tabi bunun bilgisayar dilinde nasıl iletildiğini de ertan abi iyi biliyordur..ben pek anlamam da...
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2005 Arkadaslar, 1000. uyemizin ne gunahi var, veya 999. uyeden ne farki? Ayrica ucretli uye olunuyor diye ayri bir link olusturursak o linke tiklayacagi ne malum? Bosu bosuna niye uye kaybedelim ki? Cuvaldizi batirmadan once baskasina bir igneyi saplayalim kendimize, mesela ayni sakalarin 600 kusur uye varken, 700. uyeden itibaren baslamasi gundeme gelseydi o zaman siz karsiniza gelen linke tiklar miydiniz, veya bilgisayariniza virus bulastigina dair bir mesaj ile karsilassaydiniz, sonra bunun saka oldugunu ogrenseniz bile hosunuza gider miydi?
Misafir Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2005 Bence Arsun doğru söylüyor. doğru söylüyorsunuz da ne bileyim bir an çocukluk yapayım dedim... eee o zaman sadece sitemizde 1000. üyeye de ulaştık şeklinde kendi reklamımızı yapalım..foruma katılmayıp da sadece siteyi okuyanlar vardır...onların da ilgisini çeker...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap