Misafir Oluşturma zamanı: 28 Mayıs, 2005 Oluşturma zamanı: 28 Mayıs, 2005 SELAMLAR İzmitte hafta sonları masatenisi oynaya bilecek bir partner arıyorum ilgililere duyrulur ben aslanbey kampüsünde okuyorum ulaşmak istiyenler için telefon numaram: 05443449278
Guest Evren Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2005 benle oynayabilirsin,bende arslanbey kampüsündeyim.ama mezun oldum.ama turnuvalara gelicem fakat benle herkes oynayamaz haberin olsun biraz ögren isyersen mehdiiiiiiiiiii
Misafir Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2005 doğru kardeşim senle anca 0-6 yaş grubu oynayabiliyor bide turvulardan bahsediyorsan seneye yapılacak turnuvalarda mezunlar katılamıyor ondan dolayı kusura kalma hadi kendine iyi bak
Guest Aki54 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2005 slm arkadaşım.ben sapancada oturuyorum.her haftasonu izmittemisin.ikincisi seviyen nedir?bu konularda bilgi verirsen sevinirim.şiddetle oynayacak adam arıyorum da:)eyvallah...
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2005 SELAMLARİzmitte hafta sonları masatenisi oynaya bilecek bir partner arıyorum ilgililere duyrulur ben aslanbey kampüsünde okuyorum ulaşmak istiyenler için telefon numaram: 05443449278 seviyen nedir?daha önce bi kulüpte falan oynadın mı ? bu arada ben izmite yaklaşık 1 saatlik mesafede yaşıyorum .
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap