Emre İmamoğlu Oluşturma zamanı: 1 Aralık, 2010 Oluşturma zamanı: 1 Aralık, 2010 Joo Se Hyuk-Vladimir Samsonov Muhteşem bir maç. Timo Boll-Gao Ning: Ma Lin-Vladimir Samsonov:
KursaD Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2010 Özellikle Samsonov la Joo See Hyuk un maçını çok beğendim. Ikı oyuncuda 2. setden sonra ısınmış oyuna ve çok güzel sayılar olmuş. Teşekkürler paylaşım için. :gulumse:
ararat1973 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Ma Long kime elendi acaba, o maçı göremedim.
cagan Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Timo'nun joo'ya kaybettiği maç galiba grup maçıydı öyle mi? Youtube'da olan maçı kastediyorsan o eski Volkswagen Cup maçı..Tabi bu turnuvada da oynadılar mı onu bilmiyorum..
ararat1973 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Ma Lin - Samsonov maçında 3:57 ye dikkat. Ma Lin, matrixvari bir hareketle sayı almış.
ongun Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Ma Lin - Samsonov maçında 3:57 ye dikkat. Ma Lin, matrixvari bir hareketle sayı almış. Ma Lin, Samsonov'un almış ifadesini, dersini vermiş, dağıtmış, ezmiş geçmiş, masadan silmiş, bozuk para gibi harcamış, şamar oğlanına çevirmiş, dövmekten beter etmiş, yerin dibine sokmuş, masayı dar etmiş, spin manyağı yapmış, paketlemiş, evine yollamış........................................
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Timo - Ma lin maçı da cok güzelmiş Timo 2010 WTTTC deki maçın rövanşını almış ma lin den :gulumse:
cagan Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Timo altın çağını yaşıyor bence..Fakat ne zaman formunun zirvesine çıksa aksilikler peşini bırakmıyor..Bir sakatlık yaşamazsa 2011 Dünya Şampiyonasının favorisi olacaktır..
ararat1973 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2010 Timo altın çağını yaşıyor bence..Fakat ne zaman formunun zirvesine çıksa aksilikler peşini bırakmıyor..Bir sakatlık yaşamazsa 2011 Dünya Şampiyonasının favorisi olacaktır.. Timo ve Ma Lin, kariyerlerini dünya şampiyonluğu ile süsleyemezlerse yazık olacak. İkiside bunu hakediyor.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2010 Ma Lin'in Samsonov'u yenmediği maç var mı acaba... Adam o kadar hızlı ve agresif ki Samsonov bismillah diyene kadar maç bitiyor... 30-0 diye okudum sanki bir yerlerde.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2010 3.33 de başlayan sayıdan sonraki samsanovun ifadesi herşeyi açıklıyor, çaresizlik ve rakibini takdir var yüzünde. timo-ma lin maçı da her zamanki gibi çok kaliteli bir maç olmuş. 3.47'de, 4.12'de, ... (böyle yazmaya başlarsam baştan sona hepsini yazmam gerekecek) başlayan sayılar hoşuma gitti. ma lin'in son setlere doğru konsantrasyonu bozuldu. ama çok iyi oynadı. timo'nun da hakkını yememek lazım.(sanki ma lin kazandı da :gulumse: )
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap