Guest megamaestro Oluşturma zamanı: 11 Kasım, 2010 Oluşturma zamanı: 11 Kasım, 2010 sizce spinli oynayan bir atak oyuncusu için hangisi daha iyi? friendship lkt 9020 transformer friendship lkt black power friendship lkt red diamond friendship pro x-f friendship lkt rapid speed friendship lkt rapid soft yardımlarınızı bekliyorum
Guest Royal Flush Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2010 Bende spine önem veririm ve atak oynarım raket tavsiyesi istemiştim 3 arkadaş şu combo'yu önerdi.Topladım bugün geldi daha deneme fırsatım olmadı fakat düşünebilirsin... Friendship Red Spirit Blade FX Lightening 2.0mm Lastik Fx Blue Sponge 2.2mm lastik Umarım yardımcı olur...
Guest megamaestro Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2010 yazını gördüm gerçekten iyi tavsiye vermişsin çünkü senle tekniğimiz aynı çok teşekkür
Guest megamaestro Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2010 sormak istediğim bir şey var, red spirit yerine lkt blue thunder olabilir mi?
Recommended Posts