Enduro Oluşturma zamanı: 9 Kasım, 2010 Oluşturma zamanı: 9 Kasım, 2010 http://ooakforum.com/viewtopic.php?f=43&t=11969 Ne güzel şeyler yapıyorlar yahu. Bunları görünce insanın kendi tahtasını yapası geliyor. :gulumse: Balsa, Ayous, Limba v.s. gibi ağaçlar işlenmeye hazır katmanlar halinde nereden temin edilebilir acaba? 1
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2010 Enfes tahtalar yapmış Ross Bey yalnız ahşap kenarlıklı bir tahtayı ilk defa gördüm. :gulumse:
nyhat Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2010 Çok güzel ve temiz çalışma yapmışlar fakat Titebond ile yapıştırılırsa raket güçsüz ve çok titrek oluyor onun yerine laminasyon epoksi denenebilir. Sonuçta katmanlar arası yapıştırıcı ve kıvamı en önemli konu firmalar bunu Cola'nın formülü gibi saklıyorlar.
KursaD Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2010 Görünüşte çok hoş tahtalar. Keşke bende kendi tahtamı kendim yapabilsem Kürşad Arylata Carbon güzel olurdu
ararat1973 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2010 Görünüşte çok hoş tahtalar. Keşke bende kendi tahtamı kendim yapabilsem Kürşad Arylata Carbon güzel olurdu 2 mm lik haifu shark II yi nereden buldunuz, ben birkaç siteye bakıp görememiştim.
cagan Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2010 Ttnpp de var Necati abi..Ordan aldık Kürşad'a :gulumse:
ararat1973 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2010 Ttnpp de var Necati abi..Ordan aldık Kürşad'a :gulumse: Teşekkürler. Neos sound almışsın güle güle kullan. Dandoydan olmalı Memnunmusun?
cagan Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2010 Daha gelmedi Necati abi..Hem ucuz olduğu için hem de üst yüzeyi iyi top tutmadığı için aldım..Servis yeme problemim had safhada iken tenergy gibi acuda gibi üstü çok çeken lastikler faydadan çok zarar veriyor.. 1
Enduro Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2010 2 mm lik haifu shark II yi nereden buldunuz, ben birkaç siteye bakıp görememiştim. ttnpp.com'dan sipariş vermiştim, ellerinde 35 derecelik yokmuş, 1-2 haftaya kadar gelirmiş, 10 gün de kargo sürse yaklaşık 1 ay, ben de dün iptal edin dedim, henüz paramı iade etmediler. Almayı düşünüyorsanız ilk önce ellerinde olup olmadığını sormakta fayda var. Ben belki bayramdan önce yetişir diye acelece sipariş etmiştim ama sonuç iyi olmadı. Edit(13.11.2010): Para iadesi gerçekleşti, güvenilir bir site.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap