Guest dwain Oluşturma zamanı: 3 Kasım, 2010 Oluşturma zamanı: 3 Kasım, 2010 Merhabalar, Genellikle kullandığımız lastiklerin 3-6 ay ömürleri olduğunu biliyorum. Ancak elbette 6 ay boyunca raketi ya da lastiği çarpmadan veya sürtmeden oynayanımız yoktur. Sürtmeler sonucu kimimizin lastiklerinin kenarları yırtılıyor, kimisinin lastik üzerinde küçük çizik gibi çatlaklar oluşuyor. Lastik yeni de olsa 3 aylık da olsa bu tarz çarpmalar sonucu oluşan bu ufak tefek çizikler oyunu etkiler mi? Bu tür çarpmaları ve çizikleri normal görmek gerekir diye düşünüyorum. Zaten lastiğin uzun yıllar oynanacak şeklinde bir ömrü yok. Ama yine de sizlerin fikrini alayım istedim. Normalde çarpıldığında lastik değiştirmek mantıklı değildir herhalde değil mi? Çevremde oynayan diğer oyuncuların lastik kenarlarını gördüğümde sorun olmuyor herhalde diye düşünüyorum ama yine de genel bir yorum alabilirsem sevinirim. Teşekkürler.
KursaD Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 Benim 8 aylık siyah bir Baracudam var. Sadece kenarlarında ufak ufak oyunu etkılemeyecek yırtıkları var. Hala canavar gibi. Bi aksilik olmazsa en az bi 6-7 ay daha kullanabilirim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap