Guest SiLeNT-ScReaM Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2010 Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2010 Arkadaşlar ben foruma yeni katıldım öncelikle herkese bir "merhaba" İkinci olarak şimdi ben hazır bir raket alıp işi iyice kavrayıp sonrada kombi raket yapmayı düşünüyorum.. Şuanda spin,bh,fh vuruşlarım normalin biraz üstünde.. Şu 3 tane raket arasında kaldım: (atak oynarım,defansım yeterli derecede,raketin hafif olması lazım :),hız ve kontrol benim için önplanda ) Sizce hangi raketi almalıyım/Eğer seçimlerim yanlışsa önereceğiniz hazır bir raket varmı( 30-70tl arası ) ? -Butterfly 7000 -Butterfly Platin +(Plus) -Butterfly Kreanga Power ...???? Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler :)
Guest corcun Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2010 platin plus en iyisi bence ama çok hafif değildir
KursaD Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2010 Hazır raket konusuna çok fazla kafanızı takmamanızı öneririm. Sonuçta hazır raketler arasında aman aman denecek kadar bir fark yoktur. neredeyse hepsi hemen hemen aynı özelliklere sahiptir.
Ersun Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2010 Sevgili Silent kardeşim,madem 70 TL lere kadar çıkabileceksin,bence 3-5 ay kullanmak için o parayı hazır rakete vereceğine,uzunca bir süre işini görecek,istediğin zaman söküp yeni lastikler yapıştırabileceğin ucuz bir kombi ile başlaman çok daha mantıklı değilmi?İnanıyorum arkadaşlar sana bu konuda birçok alternatif sunacaklardır..Selamlar..
Guest SiLeNT-ScReaM Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2010 Evet ama kombi raket konusuna bende katılıyorum fakat bizim buralarda maalesef öyle şeyler satan yerler yok Hemde şuan lise 1 deyim daha internetten kredi kartıyla alışveriş yapabileceğimi sanmıyorum :)
Guest Giray_yildiz Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2010 Kardeşim raket olarak sana Zoran Primorac 7000 i öneriyorum.Bende "7000 A " 7000 in bi üst modeli var gerçekten memnunum.
Guest evrenbayram Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2010 ben yeni görüyorum mesajını pardon bende butterfly platin var gayet de hafif(ben de lise 1 deyim bu arada).Şu an işimi yeterince görüyor hafif bi raket olarak sana bunu önerebiirim.
Recommended Posts