Psychospin Oluşturma zamanı: 19 Eylül, 2010 Oluşturma zamanı: 19 Eylül, 2010 istediğiniz uzunlukta 5-10 cm arasında çapı olan plastik bir boru alın. alttan yarım cm yukarıda 4 delik açarak ekteki şekilde olduğu gibi don lastiği takın. işte size top toplama aleti. selamalr 1
Guest Ali Naci Arbak Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2010 :) Teşekkürler..
cagan Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2010 Bilgi için teşekkür ederiz Hocam..Dediğiniz aparatı Haydarpaşa salonunda görmüştüm ben de,markaların aynı işi gören borularına onca para vermek yerine çok pratik ve hesaplı bir çözüm..
maxxus Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2010 lastiği borunun ucuna değil de kenarlardan delik açarak bi kaç santim iç tarafından yaparsanız daha uzun ömürlü olur. çünkü top toplarken lastik her seferinde yere temas edip bi süre sonra yıpranıyor.
ekrem Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2010 merhabalar.ben lastik yrine misina takıyorum. daha dayanıklı ve başarılı oluyor.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2010 evet ekrem hoca ve oğlu ahmet (emmi) bana forum buluşmasında misinadan yapılı top toplama aleti getirdiler, mükemmel birşey, kendilerine buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum
ekrem Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2010 evet ekrem hoca ve oğlu ahmet (emmi) bana forum buluşmasında misinadan yapılı top toplama aleti getirdiler, mükemmel birşey, kendilerine buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum [/quo turushan hocam asıl biz teşekkür ederiz Rizede bizleri ağırladınız bunun karşılığında toptoplama aparatı nokta kadar küçücük bişeydi.Çok topla çalışanlar için aparat mutlaka olması gerekir diye düşünüyorum.Herkese iyi çalışmalar (Emmi ve Ekrem)
barış1234 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2010 bu topları naıl topluyor hiçbirsey anlamadım
barış1234 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2010 nasıl bişi bu ya nereye takılıtor hiçbirşey anlamadım nasıl topluyor
Psychospin Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2010 bu şekil alttan görünümü
barış1234 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 kendi kendinemi topluyor işlevi nasıl masayamı takılıyor ne bu ya biri anlatsın nolur yaaaa
ongun Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 kendi kendinemi topluyor işlevi nasıl masayamı takılıyor ne bu ya biri anlatsın nolur yaaaa Anlatalım. Şimdi aramızda bazı şanslı oyuncular vardır ki, çok toplu antrenman yapma imkanına sahiptirler. Ben diyim 50, siz deyin 100, diğeri desin 200 tane topu doldururlar çamaşır leğenine. Koyarlar önlerine. Biri atar öbürü vurur, toplar her tarafa dağılır, alır başını gider. E çalışma bittikten sonra kim toplıycak o kadar topu? Atan alır spor tabi ki. Toplara vuran kimse, kös kös gider, iki büklüm, yerden tek tek toplar topları. Ya daaa... Teknolojinin gözünü seveyim, çağımızın mucizesi top toplama aparatı kullanır, yere eğilmeden, yorulmadan toplar topları. Kaç liradır peki bu alet? Elli lira yüz lira. Yok mudur bunun bi kolayı? Elbette vardır. Plastik kovada satılan 5 kiloluk yoğurtlardan alınır. Yoğurdun önce kaymağı yenir, sonra yarısı cacık, yarısı ayran yapılır içilir. Boşalan kova güzelce yıkanır (yıkanmazsa toplar yoğurt kokar), ondan sonrası resimdeki gibi işte. (Çok hainimdir çoook...)
emmi Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 Anlatalım. Şimdi aramızda bazı şanslı oyuncular vardır ki, çok toplu antrenman yapma imkanına sahiptirler. Ben diyim 50, siz deyin 100, diğeri desin 200 tane topu doldururlar çamaşır leğenine. Koyarlar önlerine. Biri atar öbürü vurur, toplar her tarafa dağılır, alır başını gider. E çalışma bittikten sonra kim toplıycak o kadar topu? Atan alır spor tabi ki. Toplara vuran kimse, kös kös gider, iki büklüm, yerden tek tek toplar topları. Ya daaa... Teknolojinin gözünü seveyim, çağımızın mucizesi top toplama aparatı kullanır, yere eğilmeden, yorulmadan toplar topları. Kaç liradır peki bu alet? Elli lira yüz lira. Yok mudur bunun bi kolayı? Elbette vardır. Plastik kovada satılan 5 kiloluk yoğurtlardan alınır. Yoğurdun önce kaymağı yenir, sonra yarısı cacık, yarısı ayran yapılır içilir. Boşalan kova güzelce yıkanır (yıkanmazsa toplar yoğurt kokar), ondan sonrası resimdeki gibi işte. (Çok hainimdir çoook...) ongun abi,aparat isteyen 5 kg yoğurt göndersin biz önce yoğurdu yiyelim yoğurt güzelse top toplama aparatı yapalım (kargo yoğurt gönderene aittir) selemlar
turushanovgu Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2010 ongun abi,aparat isteyen 5 kg yoğurt göndersin biz önce yoğurdu yiyelim yoğurt güzelse top toplama aparatı yapalım (kargo yoğurt gönderene aittir) selemlar süpersin emmim
emmi Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 süpersin emmim Teşekür ederim turushan abi.
barış1234 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 gerçekten hiçbirşey ama hiçbirşey anlamdım toğurt kabını aldık eeeeee sona altına mı aççaz deliği delik ne işe yarıo delikten toplar iinemi gircek misina ne işe yarıo bi videosunu koyun ya yada net bi foto nolur ya çok ihtiyacım var
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2010 gerçekten hiçbirşey ama hiçbirşey anlamdım toğurt kabını aldık eeeeee sona altına mı aççaz deliği delik ne işe yarıo delikten toplar iinemi gircek misina ne işe yarıo bi videosunu koyun ya yada net bi foto nolur ya çok ihtiyacım var Google translate kullan.
myasin Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2015 Konu hakkinda resim atabilirmisiniz?
NoKiMeN Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2015 Ben resim filan göremedim ama anladığım şu ki borunun bir ucuna açılan delikler aracılığıyla artı + işareti yapacak şekilde lastik takılıyor. Benzetme olarak, dürbünlü tüfeklerden bakıldığında oluşan + görüntüsü elde ediliyor. Boru yerdeki topun üstüne bastırıldığında top içeri geçiyor ve içinde kalıyor. İnşallah yanlış anlamadım ?.
NoKiMeN Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2015 + değil paralel iki bant. Bastırınca top içeri girecek ama kendi ağırlığı ile dışarı çıkamayacak. Evet daha mantıklı. Şimdi herhalde anlaşılmış oldu. Hep düşünürdüm bu iş nasıl çözülebilir diye.
silmarillion Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2015 Ah ah bi 200 topumuz olmadı ki top toplayıcı derdine düşelim bizde 2
alperen3130 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2016 Bizde yaptık bir ara gerçekten baya kolaylık sağlıyor
ümit2016 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2017 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2017 Tarih: 19.09.2010 Saat: 21:40, Psychospin yazdı: istediğiniz uzunlukta 5-10 cm arasında çapı olan plastik bir boru alın. alttan yarım cm yukarıda 4 delik açarak ekteki şekilde olduğu gibi don lastiği takın. işte size top toplama aleti. selamalr Afedersiniz. Alıntı Ekteki şekilde olduğu gibi yazmışsınız ama eki bulamıyorum. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap