Guest Ezel Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2011 herkese merhaba. olanak, partner ve zaman yokluğundan 2 yıldır masatenisi oynayamıyordum.şuan üniversitedeyim ve artık tek problemim partner ve yer. maslakta oturuyorum okulum beşiktaşta. bu civarda yani sarıyer 4.levent beşiktaş hatta ortaköy kabataş taksim şişli artık neresi olursa bi yer bulmak ve devam etmek istiyorum. yardım edebilirmisiniz varmı bir spor salonu yada bir grup , klüp ne olursa ?
Mert Gürel Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2011 Sarıyer'de Koç Üniversite'sine gelebilirsin.Ben ve bir kaç arkadaşım antreman yapmaktayız ama yaz sezonuna girdiğimizden takım tam değil.Müsaitsen beklerim seni de üniversiteye gelmeyi bilmiyorsan bildiğin yakın bir yerden seni alabilirim.
Guest Emre Öztürk Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2011 Merhaba arkadaslar, zeytinburnu ups tayfasina katilmak istiyorum. Hafta ici aksam 7 gibi orada hazir bulunabilirim. Oyunculugum mukemmel degil ama kotu hic degil kendime 10 uzerinden 6.5-7 veriyorum. Teknigim var oyle soyleyeyim. Mekanin mudavimlerinden mail bekliyorum. Bu arada mekanin guncel ucret bilgisine ulasamadim. O konuda da yardimci olursaniz sevinirim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap