Jump to content
Masatenisi.org Forum

ice_stream

Üyeler
  • İçerik sayısı

    72
  • Kayıt Tarihi

  • Son ziyaret

İleti bölümüne ice_stream kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. ben mesajı yazmışım bi daha bakmamışım buraya özür...eskisinden iyiyiz kadir aradım bi kaç kez ulaşamadım sana... forumda şimdi yakaladım bari....bayramdan sonra gel bi ifadeni alayım :D:

     

    çok isterdim gerçekten hem oyunnu hemde sizin muhabbetinizi özledim ama şu aralar gelemem. inşallah yaza dogru artık bi ara ayarlarızz... hem ifademi de vermiş olurum sağlıcakla kal. tum arkadaşlara slm söle... gazi ye çok ii bakın....:D

    ii geceler

  2. sen geldiğinde sanırım uğur ile oynamadın ama emin değilim benden bi kaç cm kısa olan arkadaş.... öbür oynadığım arkadaşlar benden uzunlar .... kadir rektörlükte 2. oldu yarı finalde mustafayı yendi finalde sinaya yenildi....sinada finale çeyrekte beni yenen harunu yenerek çıkmıştı..... kadir berbat irenç oynadı zaten oynamayıda pek bilmez :D: msn sine ödülünün resmini koymuş görürsün arada

     

     

    sen görursun yarın musaitsindir inşallah... gösteririm sana sayı bile vermicem :D:

    saat 5 te mezuniyet töreni felan var o saate kadar gelip oynayabilirizz....

  3. Selamlar,

     

    cannibal1313 (ahmet) arkadaşımız gazi üni. fen-edeb. fakültesi turnuvasında 2nci olmuştur. Arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını temenni ederim :D:

     

    1nci olanla tanışamadığım için adını söyleyemeyeceğim.

     

    1.uğur oldu sanırım...

     

    ama ben en çok mustafanın 1 olamadıgına şaşırdım... helal olsun ugur a...

     

    ahmet dostum sennde ellerine saglık ama senn ugur u yenmeni beklerdim... gerçi dediğin gibi masa faktöru çok önemli....

  4. merhaba arkadaşlar,

     

    2 gün önce oğlum dünyaya geldi. bugün hastaneden eve getirdim. sevincimi de forumdaki arkadaşlarımla paylaşayım dedim.

     

    iyi günler...

     

    PS: hakan abi, ekrem, cüneyt, cenk abi. bir süre antremanlara uzak kalacağım. :)

     

    hayırlı olsun abi... Allah sağlık sıhhat versin...

  5. Son zamanlarda forumda Çin-Avrupa lastik kıyaslamaları var. İyi kesme, bol spin, güzel blok gibi ifadelere takılmamak mümkün değil. Dolayısıyla ben de denemeye karar verdim ve tabi ki işi bilenlerden tavsiye almamız lazım. :huh:

     

    Allround oynuyorum. Raketin her iki tarafıyla da hem kesme hem spin yaparım, ancak eşit değil. Backhand kesme ağırlıklı, forhand de spin ağırlıklı. Masadan çok açılmam. Yüksek toplar hariç öldürücü vuruş yapmam. Uzun ralli şeklinde ve rakibi hataya zorlayan tarzda oynamayı severim. Topa en yüksek noktada vurmam, ya masaya düşer düşmez, ya da inişe geçtikten sonra vururum. Çok dolu kesme ve spin yapmak vazgeçilmezdir benim için, hız olmasa da olur. :B:

     

    Bu oyun için üst yüzeyi yapışkanlı bir kombi önerebilir misiniz? Kabaca baktım sitelere, Geo Spin Tacky ve venus gözüme çarptı, ama GeoSpin Tacky'yi kullananlar bu lastiğin yüzeyi yapışkanlı değil gibi birşey söylemişlerdi sanki. Bu lastikler hakkında ve daha başka lastik ve tahta önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim.

     

    Ayrıca lastik sök-tak işlerinden anlamadığım için, tam bir kombi yazabilirseniz güzel olur. Tahta ve iki (farklı olması tercihim) lastik. (Hazır halde elime ulaşacak) Ekonomik olması da iyi olur.

     

    İkinci el olup da yapışkanlığı duran ve oyunuma uygun bir kombi de olabilir. 2.el başlığını hiç takip edemedim, bilmiyorum satışta olan böyle bir kombi var mı veya bana bunu yapabilecek birisi. :fildir:

     

    Şimdiden teşekkürler

    Saygılarımla.

     

    buyukdogu var forumda onda bi sürü çin lastigi olması lazım... ama tahta var mı bilemem.... istersen onunla irtibata gec sanırım yardımcı olacaktır... ii günler

  6. benim bloklarım iyi onu biliyorum başka iyi tarafım varmıdır bilmiyorum

     

    bence en önemli özelliğin duruşun :D: maça başlamadan rakibi korkutmakta bir numara( bu maçın çıkışıda var der gibi bi duruş)....

     

    şaka bi yana gercekten ii blokların var. birde kilo ver,p hareketli olabilirsen beni bile yenersin :fildir: :B:

  7. Federasyon başkanımız geçirdiği trafik kazası sonucu birsüre kaldığı hastahaneden taburcu edildi.Sağlık durumu iyi ve evinde dinleniyor.Kendisine acil şifalar diliyorum.

     

    Geçmiş olsun. eli alçıya alınmış diye duymuştum ne derece doğru. inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

  8. Ankara'da güzel bir 4 gün geçirdim.3 gün formdaki bazı kişilerle buluşup oynama fırsatımız oldu.

    cuma günü Gazi Üniversitesinde:

    • cannibal1313(Ahmet) ve sınıftan arkadaşları

    • ice-stream(Kadir)

    • büyükdoğu(Mehmet ali abi)

    cumartesi günü Maltepe plazada:

    • büyükdoğu ve oradaki arkadaşları(bir tanesi engelliler milli takımında)

    pazar yani bu gün Eryaman aile yaşam merkezinde:

    • butterflysport(Ali) ve takım arkadaşı

    • eroll(Erol abi)

    ile tanışıp oynama fırsatımız oldu. ankara üyelerinden oyunumu geliştirme adına birşeyler öğrenebildiysem ne mutlu bana.herkese teşekkür ederim. :gulumse: :bye:

     

    ben de seninle ve mehmet ali abiyle tanışma ve oynama fırsatı bulduğum için çok sevindim.... her zaman bekleriz... kendine ii bak.... bol masa tenisli gunler

  9. NOT:Bu hikayede geçen hikaye tamamen hayal ürünü değildir. Gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır.

    Fakat yine de siz yorumlarınızı tamamen hayal ürünüymüş gibi yapın ve varsayımlarla kimseyi zan altında bırakmayın.

    Amacımız kimseyi eleştirmek değil, sadece yaşanan pardon hayali bu olaydan en iyi dersi çıkarmaktır.

     

    A üniversitesinin bir masa tenisi takımı varmış. Üniversiteler arası turnuva gelmiş çatmış. Fakat erkek takımı 4 kişiden ibaret olması gerekiyormuş. İlk 3 adam belliymiş fakat 4. adam henüz açıklanmamış. 2 aday varmış.

     

    [1.si]

    X şahsı'nın evi Zeytinburnu'nda olmasına rağmen takım antremanlarında birliği sağlamak adına -tabiri caizse -burnunun dibindeki- cillop gibi U spor kulübünü bırakıp, antreman günleri evine gelmek yerine:

    Beşiktaş'tan Maslak'a, dönüşte ise Maslak'tan Zeytinburnu'na dönerek toplamda 3 saatini yolda harcıyormuş. Ve hafta içi antremandan geldiğinde akrep ve yelkovan en iyi ihtimalle 22.30'u gösteriyormuş. X şahsı okulun genelinde yapılan masa tenisi turnuvasında 16'lara kalmış ve 8'lere yükseldiğinde (çeyrek final), karşısına okul takımının 1. oyuncusu çıkmış ve antremanlarda 3-0 ezilerek yenildiği adamdan ilk seti almayı başarsa da 3-1 yenilmiş ve çeyrek finalde turnuvaya veda etmiştir.

    [2.si]

    Y şahsı ise yurdu antreman salonuna 10-15 dakika yürüme mesafedeymiş. X şahsını şu ana kadar yenebildiği olmamış. Yukarıda bahsedilen -Bu sene vefat eden Prof. M anısına yapılan ve seneye gelenekselleşmesi planlanan turnuva- turnuvada neredeyse bütü organizasyonu yüklenmiştir.

     

    Turnuva'ya 8-10 gün kala X şahsı, 4. adam olarak Y şahsının gideceğini öğrenir ve bu duruma hiç aldırmaz. Çünkü o kendisini zaten bilmektedir. Bu yüzden kimseye hesap sormaz, kırılmaz ve darılmaz.

     

    25 Nisan günü yani turnuvanın başladığı ve takımın yola çıktığı günün ertesi günü, şansa bakın ki masa tenisi takımının sorumluluğunda olan Z şahsıyla karşılaşır. X şahsı ,hal hatır faslından sonra, bu konuyu açmayı aklından bile geçirmez. Z şahsı ise der ki

    -"Bizimkiler iyiymiş. Bugün konuştum, turnuva başlamış" der ve ekler:

    -"Seneye sen de daha çok çalış seni de götürürüz.

     

    "Çok çalış" lafı X şahsı'nın çok ağırına gider, tabiri caizse -içine oturur- ve bu sefer suskun kalmaz ve kırmadan, hislerini hissettirmeden sorar:

    -Peki, Y şahsını benden daha iyi olduğu için veya benden daha çok çalıştığı için mi götürdünüz?

     

    Z şahsı:

    -Senden daha iyi değil fakat O'nun takımla ilişkiler daha iyi ve en son turnuvayı o organize etti. Bize lazım olabilir diye götürdük.

    X şahsı rahatlamıştır. Çünkü 4. adamın seçilmesinde "DUYGUSAL DAVRANILDIĞI'NI en yüksek makamdan bizzat duymuştur.

    Bu yüzden de

    -Çok düşük bir ihtimal de olsa 4. adamı oynatmak zorunda olursanız, ve oynatırsanız pişman olmaz mısınız?

    diye sorma ihtiyacı hissetmez. Y şahsı oynatmak için götürülmemiştir çünkü. Takımla Neden götürüldüğünü ise bir türlü kafası almıyormuş. Acaba demiş Muğla-Marmaris'in tatil beldesi olması ile ve takımdan bir alakası var mı diye düşünür ama yine çözemez ve

    -VARDIR BİR BİLDİKLERİ

    Diyerek çıkar işin içinden

     

     

    bence 4 kişi götürülmeli hastalık saglık yorgunluk vs. sebeplerden.... ve bu 4. kişi hakeden olmalı... bireysel oyun oldugu için bence daha ii oynayan gitmeli. futbol gibi takım oyunu olsa belki arkadaşlarının performansını artırıcı olmasını düşünerek başarısı daha düşük ama pozitif elektrigi daha yuksek olan götürülebilir....

     

     

    (inşallah seneye sen de gidersin) hemde ilk 3 içinde :D:

  10. bende ankaradayım yaz tatilinde oynayacak bi yere ve partnere ihtiyacım var(pek iyi sayılmam) irtibata geçerseniz oynaya biliriz 05062369586

     

    pek iyi sayılmam derken... bence daha yeni başlamana ragmen çok düzgün bi bileğin var... birinden eğitim alabilirsen bence çok daha ii olabilirsin... sanırım selçuk hoca şu anda sağlık açısından biraz rahatsız. eger o düzelirse onunla çalışırsan bi yaz bile yeter çok ii bi oyuncu olmana...

  11. forum kullanıcı ismi şehir

    1 BurakYalin samsun

    2 Butterflysport ankara

    3 buyukdogu ankara

    4 Cako 67 zonguldak

    5 cannibal1313 ankara

    6 Crazy Spin bursa

    7 Eko72 ankara

    8 Erdem Kemiksiz samsun

    9 erenarik bursa

    10 Eroll ankara

    11 GokhanEgemen aydın

    12 gökhanbayraktar bursa

    13 Guray istanbul

    14 Hakan KIRIK istanbul

    15 Hıcın ankara

    16 Hüseyin TOPAÇ manisa

    17 ice_stream zonguldak-ankara

    18 kaisersoze ankara

    19 kartopu ankara

    20 Kemal Balim izmir

    21 lobianco elazığ

    22 Matematik ankara

    23 Melekber xxxxx

    24 Omer3461 istanbul

    25 onurbyr

    26 prosatanus bursa

    27 Saadettin istanbul

    28 sdolar57 istanbul

    29 TsuBasa ankara

    30 ttmeto ankara

    31 Tursarx xxxxx

    32 turushanovgu rize

    33 xxMaD muğla

    34 ongun istanbul

    35 kaan_t.dag istanbul

     

    şimdilik liste bu kadar... arkadaşlardan şehir ismini yanlış yazdıgım veya listeye eklemedigim isimler bana özel mesajdan ulaşırlarsa hemen eklerim... her akşam saat 23.00 da liste yeni arkadaşlar katıldığı sürece güncellenecektir.

  12. Arkadaşlar aranızda bana yardımcı olmak isteyen varmı? Düzenli foruma giren, katılımcı listesini takip edip hergün yeni katılan kişileri ekleyip bana değiştikçe kişisel mesajla listeyi güncelleyerek gönderecek bir arkadaşa ihtiyacım var.

     

    eger kabul edersen ben yardımcı olabilirim tufan abi. (hatta eger kabul ederlerse şöyle de yapabiliriz. katılmak isteyenlerle ben temasa gecip özel mesaj vesaire telefon numaralarını da alalım... bulusma yaklastıkça haberleşme konusunda sıkıntı yaşamayalım...) kısacası ben elimden geldiğince her konuda yardımcı olabilirim...

  13. bir aksilik olmazsa ben de gelmeyi düşünürüm işten izinimi ayarlayıp. 2 günlüğüne değişiklik olur hem.

     

    kayınbiraderimin de ankarada asker olması evden kaçmamı kolaylaşırır.

     

    bursadan bence de en az 2 takım olabilir gibime geliyor

     

    abi gelirsen buna en çok sevinenler arasında olurum.... hem beraber oynama şansımız da olur. inşallah iş bi sorun çıkarmaz... görüşmek dileğiyle

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..