Jump to content
Masatenisi.org Forum

5.forum Buluşması


Recommended Posts

  • İleti 403
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

hayirli ugurlu keyifli bir turnuva dilegiyle ;)

otobusum sabah 6:30 gibi ankarada oluyor.olur da bir aksilik olur da gec kali ve salona gec gelirsem ismimi listeye ekleyin bi zahmet.oraya kadar gelip te kapidan dondurmeyin ;))))))

gorusmek uzere....

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Tufan abi sözüm sana. bi kere odalarda masör yoktu saadettin abi çok şikayetçi. ayrıca spor salonunda da hiç ankara havaları falan çalmadı. insan misket çalar bişiler çalar. ayrıca gece yemekte o kadar havai fişek attırdın ama gidip fatih ürek'i getirdin bize olmadı olmadı. ama salonun duş imkanları süperdi. tuvalette hortumla duş yaptım.

 

işin şakasını geçersek, etimesgut belediyesine teşekkür ederiz. mükemmel bir organizasyondu. çaydan sudan tutun da sabah ve öğle yemeklerine kadar herşeyi karşıladılar spor salonunda. Tufan Abiye en büyük teşekkürü ediyoruz tabi. herşeyi organize etti koşturdu o kadar. Ertan Abi'yi salona getirmek kolay değil tabi arabayla=) katılım da muazzamdı. İstanbul'dan bir avuç insandık ama Ankara'nın iyi oyuncuları koşmuş gelmiş. çok kalabalık vardı ve iyi oyuncu sayısı çok fazlaydı. forum buluşması dedik, buluuştuk mu kaynaştık mı ? kısmen diyeyim ama tam da istediğim gibi değildi. daha cok ciddi bir turnuva havasında geçti. biz geyik yapar eğleniriz diye düşünmüştük ve Saadettin , ben , gokhan egemen olarak FasulyeSpor isimli takımı kurduk ve sansasyon yarattık. Sonuç olarak çok çok eğlendik=)

 

Takımlarda 1.Show Zamanı ( Burak86, Ersani abi, Aykut abi [efsane defans=)] )

2.Merkez Spor

3. Etimesgut Belediye Spor ( Tufan abilerin takımı)

 

Ferdi yarıfinaller başlamadan yola çıktık ama muhtemelen Ersani abi birinci olmuştur bence=)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Başta etimesgut belediyesi olmak üzere Turnuvaya emek veren herkese teşekkürler. Ben ilk defa katıldım ve gerçekten çok zevk aldım. (İkinci güne katılamadım.)

 

Sık sık böyle organizasyonların düzenlenmesi masa tenisi sevdalıları için bulunmaz nimet olacaktır.

Her şey için teşekkürler.

Devamını temenni ederiz. :fildir:

Hakan ÖZTÜRK

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bir zaman dilimi önce yazdığım yorumu yollamayı başaramamışım! Özet geçelim o vakit..

 

Tahta nedir sünger nedir bilmeden,çooook uzun zamandır masa tenisine uzaktan bakar iken böylesi bir foruma üye olarak harika bir organizasyon ile-Tufan beye teşekkür ötesi teşekkürler-enfes maçlar izlemek,hakemlerden yeni kuralları öğrenmeyi az da olsa başarmak,üyelerden bazıları ile tanışma fırsatı bularak mutlanmak,Melek hanım sayesinde zaten 4 takımın katıldığı çiftler mücadelesi akabinde bronz madalya ve enfes kupayı Nadalvari-kendisi dün yaklaşık 5 saat süren bir karşılaşma sonrası Feder'in çim saha egemenliğine de son vermiştir- dişleme fırsatı bulmak.. pek güzel idi..

 

Genç yetenek Furkan'ı izlemek onun gibi genç yeteneklere her türlü desteği sağlamak boynumuzun borcu derim ben.Profesyonellerin rallileri nefesimi kesti,beynimin görsel bölümüne kazımaya çalıştım o bitimsiz karşılaşmaları umarım başarmışımdır.

 

Kenan Asil başkanlığındaki hakemlere de teşekkürler,sağolsunlar bana bile katlandılar :fildir:

 

Etimesgut belediyesinin ülkemiz dahilindeki tüm belediyelere örnek olması dilendi can-ı gönülden,sağolsunlar sağladıkları tüm imkanlar için..

 

Ve forum başkanı Ertan beyin ve organisazyonu gerçekleştiren Tufan beyin,5. buluşmaya katılan ve dahi katılamayn herkesin varlığına saygı ve teşekkürlerini sunuyorum..Daha nicelerine..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Teşekkürler...

 

İşi gücü arasında böylesine müthiş bir organizasyonun yükünü sırtlanan ve altından başarıyla kalkmayı bilen fedakar Tufan Yalçın Bey'e teşekkürler.

 

Ona yardımlarını esirgemeyen Melekber Hanım ve Gökhan Karadeniz Bey'e teşekkürler.

 

Sağladığı destekle organizasyona hayat veren Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Av. Serhat Kemal YILMAZ 'a ve bütün ekibine teşekkürler.

 

Biz haylazların kulaklarını çekip, kartlarını esirgemeyerek buluşmaya "renk" katan cefakar hakemlerimize teşekkürler

 

Günboyu bizleri doyurma gayreti içerisindeki görevliler. Kendilerine teşekkürler. (Yalnız döneri çin lastiğiyle kesmeyi akıl edemediler.)

 

Uyguladıkları "Salon içi indirim tarifesi"yle birçoğumuzu -Butterflylandıran- Altunay Spor'a teşekkürler.

 

Üst kattaki standında meraklısını -Yinhelendiren- "Yinhe kültür ataşesi" Orhan Bey'e teşekkürler.

 

Raketini bir kenara bırakıp, elinde fotoğraf makinesi salonun içinde bizleri kovalayan dökümanter Lobianco üyemize teşekkürler

 

Yaşını umursamadan hoplayıp zıplayarak seyredenlerin dudağını uçuklatan, "Çanakkale geçilmez" tarzı defans oyunuyla rakiplerine ter döktüren, yılların eskitemediği oyuncu, "eskitoprak" Aykut hocaya teşekkürler.

 

Yaptıkları cambazlıklarla bizlere zevkli maçlar seyrettiren Tufan Yalçın Bey ve Burak86 'ya (Showtime) teşekkürler.

 

İyi oyunuyla çıktığı maçların çoğunu kazanmayı bilen, taraftarın gönlünde taht kuran, "küçük dev adam" Furkan Altunok 'a teşekkürler

 

Ve... Katılacağı yönünde beyanat verip, hakikaten katılan, verdikleri sözden ve ikram edilen pilavdan dönmeyerek Tufan Bey'in yüzünü kara çıkartmayan biz Masatenisi.org üyeleri. Kendimize de teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

masatenisine değer veren etimesgut belediyesine ve sayın başkanı na teşekkür le başlamak istiyorum.

Etimesgut belediye sini masatenisçilerin gönlünde taht kuran bir belediye olarak ülkemizin ilk örnek ilçe belediyesi olarak ilan ediyorum.

Bu buluşmanın mimarı tufan yalçın'a O'na her türlü desteği sağlayan etimesgut belediyesi antrenörü gökhan bey'e özellikle teşekkürlerimi iletiyorum.

Şu an aklıma gelmeyen organizasyonda emeği geçen herkese, sarı ve kırmızı kartlarla turnuvaya renk katan ankaralı hakemlere, salon için okul idaresine, sporcu sağlığını düşünen yat saati belli olan iller bankası konuk evine, ralli için yolları bize tahsis eden karayollarına, turnuva için çin den oyuncu transfer eden finansbank'a, turnuvanın en uzun süreli ve sayılı (2-2 den sonra 26-24 biten maç) oyununu oynayan melekber hn ma bizlere unutulmaz bir hafta sonu yaşattıkları için teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Etimesgut Belediyesi-Masatenisi.org Ankara 5.Forum Buluşmamıza 100'ü aşkın sayıda katılan tüm değerli sporculara teşekkür ediyorum.Bizi bu organizasyonda yalnız bırakmadınız.Katılımlarınızla renk verdiniz.Umarım hepiniz bu organizasyondan mutlu bir şekilde ayrılmışsınızdır.Eğer bir eksiğimiz ve hatamız olduysa kusurumuza bakmayın.

Bu organizasyonda 1 hafta boyunca gecesini gündüzüne katan bıkmadan çalışan ve yöneten Gökhan Karadeniz arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Başta Etimesgut Belediye Başkanı Sn.Serhat Kemal Yılmaz olmak üzere tüm belediye çalışanlarına çalışmaları ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Bu güzel 2 gün boyunca beni kırmayıp gelen ve bize güzel maçlar yapmamızı sağlayan Ankara İl Temsilcimiz Sn.Kenan Asil beye ve tüm ulusal hakemlerimize fedakarlıkları için teşekkür ediyorum.

Detasport ve Altunay spor mağazısına teşekkür ediyorum.

Sevgili Orhan arkadaşım.Yinhe markasını açtığın standla bizlere çok güzel tanıttın.Deneme imkanımızda oldu.Sanada dereceye giren sporculara hediye ettiğin karbon tahtalar için teşekkür ederim.(Bu arada bayan sporcular firma neden bize tahta hediye etmedi diye haklı olarak sitem ettiler.Bende ileteceğimi belirttim.Telafi ederiz sanırım.)

Saygı ve Sevgilerimle...

 

 

NOT:Arkadaşlar yoğunluktan bastırdığımız katılım sertifikalarını vermeyi unuttuk.Hepinizden özür diliyorum.Sizden ricam katılan arkadaşlar lütfen ad,soyad ve adreslerini bana yollasınlar.Posta ile sertifikaları adresinize yollayacağız.Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yaklaşık yüz arkadaşımın katılımıyla ve büyük bir başarıyla gerçekleşti 5. Forum Buluşması. Beş yıl önce İzmir'deki ilk buluşmayı anımsadım. Aylarca, hatta yıllarca sanal alemde (pozitif) iletişim kurup da ilk kez dünya gözüyle göreceğimiz arkadaşlarla biraraya gelmenin o garip heyecanını yaşadık. Tanışıp havlet olduktan sonra, birbirimizi daha bir arar sorar olduk. Farklı yaşlarda, mesleklerde, şehirlerde ve ülkelerde yaşıyorduk, ortak paydamız ise masa tenisi sevgisi ve forum kardeşliğiydi.

 

İşte o buluşma öncesinde, "buluşmaya bir isim verelim" fikri ortaya atıldı. Şakayla ve esasen içten bir temenniyle, "1. Geleneksel Forum Buluşması olsun" demiştim. PingPongMan'in "Yav, ilahi! İlk defa düzenlenen bir şeye de geleneksel denildiğini senden duyduk" sözleri geldi aklıma.

 

Ankara buluşmasına bakınca, bu temennimin artık gerçeğe dönüştüğünü söyleyebilirim. Beş yılda beşinci buluşma. Hem de ne buluşma. "Yılda bir yetmez" dedirtecek ve tadı damağımızda kalacak harika bir hafta sonu yaşadık. Katılım ve organizasyon inanılmazdı.

 

Herşeyden önemlisi, gelecek için umut vericiydi. Anlatayım... Geçen hafta, Ankara Valiliği Kupası turnuvası vardı. Bir ara Tufan Yalçın yanıma geldi. Son derece bitkin ve mutsuz görünüyordu. "Abi bu iş bitti. Ben mahvoldum. Buluşma iptal olacak. Altındağ'da gelecek haftasonu milli takım kampı varmış" dedi. Ne diyeceğimi bilemedim. Sadece, "acaba bir başka salon bulabilir miyiz?" diye mırıldandım.

 

Tam da o esnada Etimesgut Belediyesi'nden Gökhan Bey geldi yanımıza. Son derece samimi ve güven veren ifadelerle Tufan'ı teselli etti. Salon bulma konusunda elinden geleni yapacağını belirtti. "Hızır" misali...

 

Gökhan Bey sözünde durdu. Etimesgut Belediyesi adeta seferber oldu. Yazışmalar, izinler, onaylar başdöndürücü bir hızla tamamlandı ve salon, kahvaltı, yeme-içme, resmi hakemler, masalar, seperatörler, servis minübüsleri, görev yapacak personel ve daha aklıma gelmeyen bir dolu ayrıntı yerine getirildi kısacık sürede. Aşk olsun ve tebrikler demekten alamadık kendimizi.

 

Bana, 5. Forum Buluşması gelecek için umut vericiydi dedirten, Etimesgut Belediyesi'nin bu gayret ve özverisidir. Ne mutlu ki masa tenisini seven ve destekleyen bir Belediye Başkanları var. Gökhan Bey'le bir süre sohbet etme imkanı buldum. Etimesgut'ta masa tenisinin gelişmesi için hummalı bir çalışma içinde. Çok da umut veren ve başarılı üst düzey oyunculardan (Abdullah, Cuma ve Hakan'dan) oluşan güzel bir takım kurmuşlar. Bu takım geçen hafta Ankara Valiliği Kupası'nı kazandı. Ayrıca, onlarca çocuk yetiştiriyorlar. Böyle giderse, yakın gelecekte isimlerini duyuracaklarına eminim.

 

Planladığımdan fazla yazdım. Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim, Ankara dışından gelen arkadaşlarımın da ayağı sağolsun.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   2 Üye, 0 Gizli, 23 Misafir (Tam liste)


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..