Jump to content
Masatenisi.org Forum

14. Forum Buluşması İsim Yazdırma ve İsim Listesi PENDİK BELEDİYE SPOR


Recommended Posts

Yazılara baktıkça. Buluşma değil de turnuva olmuş izlenimi veriyor. Arkadaşlar artık lütfen isim vermeyin, gereksiz tartışmalar ve polemikler ortaya çıkıyor. İsim merakı olanlar özel mesajla öğrensinler. Yazılar sertleşir birbirimizin saygıyı sınırlarını zorlarsak yönetici arkadaşları gereksiz olarak devreye sokarsınız. Lütfen daha saygı çerçevesinde yapılanı kırıp dökmeden fikirlerimizi sunalım. Bilgilerinize. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

 

Malesef forum buluşması hakkında yazılanları okudum.

Bir gelenek haline gelen buluşma sonrası hakaretler gene maşallah bu sene de aynen devam etmiş.

Ancak anlamamız gereken bir şey var, imkan verirseniz insanlar o imkanı kullanır. Forum buluşmasından evvel konuşuldu, son gün üye olanlar turnuvada oynayabilsin mi diye. Kimse cevap vermedi. Şimdi vay efendim Sina niye geldi Murat Günay niye geldi diyorsunuz. Sina gelebiliyorsa niye gelmesin ki? Onu suçlayamazsınız. Suçlanacak birileri de yok zaten. Siz yazsaydınız, isteseydiniz, dile getirseydiniz olmazdı.

İkincisi renk konusu. Kişiler kendi rengini kendi belirleyebiliyorsa orada mutlaka tartışma çıkar.

Tufan abi, ben, Bora, Ertan abi vs artık buluşmaların organizasyonunda görev almıyor. Geçen senelerde turnuvalara gelen üyelerimizi, onları hiç tanımayan birileri değerlendirip mavi veya yeşil diye ayırıyor. Bunlar normal şeyler ve yine olacak.

Burada çıkan tüm sorunların kaynağı şu: forumun ve forum turnuvasının gönüllü çalışanlar sayesinde hiçbir çıkar para vs beklenmeden fedakarlıkla yapılıyor olmasına karşın bu imkanlardan yararlananların fedakar, gönüllü insanlar olmaması. O imkanlardan yararlanmak dışında bir amacı olmayan başka insanlar geliyor ve ücret ödemeden turnuvaya katılıyor ödül ve hediye alıyor, ucuza konaklıyor güzel vakit geçiriyor ve foruma da hiç girmiyor. Hatta sizlere yemin ediyorum forumn adresini bilmezler. Forum diyor, masatenisi.org/forums  desek bön bön bakar. O derece haberi olmayan bir sürü insan forum turnuvasına katıldı.

Takım maçları da ferdi eleme maçları da forum ruhuna zarar veriyor gibi görünüyor. Forum organizasyonunu da her sene bir başkası yaptığından gelen oyuncuların seviyesini de tespitte zorlanıyoruz.

Mavi yeşil kırmızı tartışmasının çıkmaması da mümkün değil. Mutlaka olacak, yapmamız gereken şey bu buluşmaları eleme usulünden çıkarıp sadece maç yapmaya dayalı bir sistem getirmek olabilir. Eleme olmasın, herkesi geldiği şehir/bölge’den farklı bölge veya şehirden gelen diğer oyuncularla eşleştirelim ve kendi renkleri ile oynamak istedikleri renkleri soralım. Ona göre mevcut masa sayısını da göz önünde bulundurarak bir günde yapılabilecek maç sayısını tahmin edip o kadar maç oynatalım. Böylece atıyorum yarı final maçlarınınbitmesini beklememiz gerekmez veya elenenlerin maç oynayamaması sorununu çözmüş oluruz. Hem bütün masalar her zaman kullanımda olur hem de herkes eşit sayıda ve istediği seviyede maç yapmış olur.

Üstelik madalya peşinde olanlar da turnuvaya gelmez. Bunun dışında şu son saniye yalandan üye olanlar için de bir kural çıkaralım. Üyelik tarihi ve mesajlarına bakalım. Foruma katkısı olmayan bu foruma hayatında girmemiş, arkadaşı tarafından yalandan üye yapılmış kişileri de turnuvamıza almayalım. Ancak bunu sadece birkaç kişi söylerse olmaz, turnuvadan önce herkes susuyor turnuva sonrası herkes yandım anam diye bağırıyor. Bu iş böyle olmaz.

Daha şimdiden seneye yapılacak turnuvanın esaslarını olay sıcakken belirleyelim. Herkes bir sonraki turnuvanın nasıl olması gerektiğini kendi fikrine göre açıklasın. Yoksa turnuvadan sonra hiçbirinizin şikayet etmeye hakkı olmaz.

Ben fikrimi yukarıda söyledim, grup+eleme sistemini bırakalım.  Mesela ben Kırmızıyım, ben yeşil-mavi-Kırmızı oyuncuların hepsiyle  oynamak isterim. Dolasıyla Benim geldiğim bölge olan İstanbul dışından galan tüm bölgedeki oyuncuları liste haline getiririz rastgele sırayla maşa boş olduğu sürece maç yaptırırız. Hiç bir masa boş kalmaz, grup maçlarının tamamlanması beklenmez, elenenler kenara oturmaz. Herkes rastgele sürekli maç yapar.

Siz de alta düşündüklerinizi yazın ama genele varmayan, çözüm getirmeyen yazıların sadece zarar vereceğini de unutmayın.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

200 kişinin katıldığı turnuvada elbette ufak tefek eksiklikler olabiliyor. 

Ancak göz görmek istediğini görür derler. Eleştirmek istedikten sonra onlarca şey bulabiliriz. Göz dilediğini evliyada görebilir eşkiyada görebilir. MEsele olaya hangi göz ile baktığındadır diye düşünüyorum.

Ben bir gün önce hafif idman yapmak için salona gittim, Bir yandan ışıklandırma çalışması yapılırken diğer tarafta ilkokulöğretim çağındaki çocukların turnuva hazırlıklarına şahit oldum, kendi evladım yaşındaki çocuklar bizler güzel bir gün geçirelim diye karınca misali koşuşturuyorlardı.

Emeği geçen herkese teşekkürler, 

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

56 dakika önce, Hakan KIRIK yazdı:

Olan oldu da, Ongun arkadaş nerede? Neden buluşmaya gelmedi?
Bilgisi olan var mı?
"Ongun da kim" diyen varsa hemen forum üyeliğini iptal etsin....

Hakan kardeşim,evet Ongun da ortalarda yok ama forum adına yapılan buluşmada daha önce de yazdım,sevgili yöneticimiz Ertan abimiz ve sevgili moderatörlerimiz; özellikle Bellek arkadaşımız neden yoklar idi..İnanıyorum ki birçok arkadaş,onlarla tanışmak,sohbet muhabbet etmek istiyorlar idi..Her zamanki naifliği ile bir tek Bora yı gördüm o da ilk gün takım maçını oynadı ve ben onu bir daha(2.gün)göremedim..

Diğer bir mesele forum buluşması adına yapılan organizasyonda; neden oyuncu listeleri,takım listeleri,renk ayrımları nerede ise katılımcıların %70 ini tanımayan Murat hocama bırakılıyor,Bora ,Çağan,Mustafa,bizler var iken..Murat hocam,hayır bunları da biz yapacağız demedi ise...Murat hocam a(Pendik)bu yük kalmasa idi,inanıyorum,en çok eleştiri konusu olan bu olay da büyük oranda halledilmiş ve belkide şu an çok daha güzel yazılar yazılacak ve canla başla oradan oraya koşan,insanları memnun etmeye çalışan,elindeki ufaklıklar haricinde yardımcısı olmayan Murat kardeşim e de bu kadar eleştiri olmayacak idi..Renk ayrımı konusunda ben ve Mustafa özellikle yardımcı olma babında uyarılar yaptık ama keşke forum yönetimimizde bu işe el atıp,kuracakları; forumu iyi tanıyan üyelerden oluşan komisyon ile bu işi yapsalardı..

Böyle bir organizasyonu yapmak,yüzlerce insanı memnun etmeye çalışmak kolay değil arkadaşlar.Biraz da empati yapıp kendimizi Murat ın yerine koyalım..Ne kazanıyor ki bu arkadaşımız onlarca gününü feda edip,bu işe kalkışıyor..

Bi de üstüne bi sürü eleştiri yiyor..

Tüm eleştirilere rağmen sabrı ile tüm iyi niyeti ile güler yüzü ile yüzlerce insana 2 gün boyunca hizmet vermeye çalışan sevgili Murat kardeşimi ve emeği geçen herkesi, can ı gönülden tebrik ediyorum . 

Neyse, olan oldu artık ama gelecek senelerde eski güzel forum buluşmalarına dönebilme adına yapılacak dilek ve öneriler ile devam etmemiz gerektiğini düşünüyor tüm forumdaşlarıma saygılar sunuyorum..Herkese selamlar..

Not: Mustafa (Öz......)gözlerinden öpüyorum...:)

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar,

İyisiyle kötüsüyle bir forum buluşması daha sona erdi artık.Takımların oluşturulmasında  ve Renklerin belirlenmesinde hataların yapılmasına rağmen büyük bir organizasyondu. Sonuç olarak neredeyse herkesin hem fikir olduğu konu 14.ncü forum buluşmasının 13.ncü forum buluşmasının gölgesinde kaldığı şeklindedir. Ev sahipliği yapanlara ve katılanlara kendi adıma teşekkür ederim.

İsim yazdırma İsim listesinin silinmiş olduğunu görüyorum. İsim listesi neden silindi acaba , bir de takım ve ferdide derece yapanların sıralaması halen duyurulmadı.Forum buluşmasına ikinci gün gidemeyenler sanırım bunu merak ediyordur. Saygılar selamlar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

on numara buluşma oldu cagan ayhan duymasın yazdıklarımı :D adem yazcının dedigine katlıyorum bende ilk basta tepkiliydim sonra dedimki bu tepkim kime niçin mantıklı düşünmek lazım zaten kimse sahiplenmi yor bari sahiplenenlere yardımcı olalım ufak tefek şeyleri buyutmelim bence ben şahsen ımkanımda olsa onca insanla ugrasıp buluşmayı organize edemem forum buluşması kalabalık olacak tabi keşke butun masa tenisciler gelseydi adı ustunde forum boluşması kalabalıktan niye rahatsız oluyoruzki kimse kimseyi kolundan tutupta zorla cagırdılarmı yok  eeeee bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum herşey güzeldi merak ediyorum seneye kim ustlenecek hic umudum yok kimseden 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, karpatlar yazdı:

Merhabalar,

İyisiyle kötüsüyle bir forum buluşması daha sona erdi artık.Takımların oluşturulmasında  ve Renklerin belirlenmesinde hataların yapılmasına rağmen büyük bir organizasyondu. Sonuç olarak neredeyse herkesin hem fikir olduğu konu 14.ncü forum buluşmasının 13.ncü forum buluşmasının gölgesinde kaldığı şeklindedir. Ev sahipliği yapanlara ve katılanlara kendi adıma teşekkür ederim.

İsim yazdırma İsim listesinin silinmiş olduğunu görüyorum. İsim listesi neden silindi acaba , bir de takım ve ferdide derece yapanların sıralaması halen duyurulmadı.Forum buluşmasına ikinci gün gidemeyenler sanırım bunu merak ediyordur. Saygılar selamlar

Bizden bu kadar Sevgili Kardeşim

Sonuçlarıda artık Forum Bilici 3-5 arkadaş var onlardan temin edersiniz.

Bazıları iş yapar, bazıları laf yapar. Biz sadece iş yapıyoruz.

Bu arada renk ve takımlar konusunda fikstür öncesinde 5-6 arkadaş ile konuştum, bunların arasında Çağan'da vardı. Bu arkadaşları fikstür düzenlemek için davet ettim, gelin birlikte yapalım dedim. Bir kaç arkadaş mesaj ile veri yolladı, onlarda dikkate aldık. Ama hiç biri gelmedi. Sevgili Forum Bilici 3-5 arkadaş biz bu organizasyon için 1 ay hazırlık yaptık. 15.000TL Kaynak ayırdık. Son 1 hafta gece 12.00'kere kadar çalıştık. Sizde bir zahmet iki saat zamanınızı ayırsaydınızda gelseydiniz fikstür hazırlamak için. Hiç biri olmadı telefon açıpta katılabilirsiniz. Onu da teklif ettim (sadece Mustafa Ö. Ve bir kaç kişi mesajlarıyla katkı yaptı. Onlarda da biri A diyorsa aynı oyuncu için diğeri Z diyordu). Forum forum diyorsunuz ama bir taneniz de bir kere olsun telefon bile açmadınız, abi bir ihtiyacınız varmı yardım edebileceğimiz bir şey varmı diye sormadınız. Hatta Çağan kardeşim fikstür ile ilgili sadece bir mesaj attı okadar. Onda da forumdaki renk listesi gayet düzgün yapılmış bence diye. Fotoğrafını da çekip yayınlayabilirim bu mesajın. 

Sonuç olarak forum buluşması sonrası forumunu bu kadar sahiplenen 3-5 arkadaş forum öncesi neredeydiniz, bu forum buluşması için ne katkınız oldu yada    bir tek forum üyesinin yada yöneticisinin yada moderatörünün bu organizasyona en ufak bir katkısı, destek teklifi yada istenen desteğe icabet edip bir zahmet gelmişliğiniz oldumu?

LÜTFEN BU SORULARIMA CEVAP VERİN

Tekrar söylüyorum bazıları iş yapar, bazıları laf yapar. Biz iş yapmaya çalışıyoruz,

Lütfen tüm forum üyeleri bu yazdıklarımı üzerine alınmasın. Zate katılımcıların yüzde 95'ine yakını teşekkürlerini mesaj atarak, arayarak veya yüz yüze söyleyerek ilettiler. Bizde sizlere teşekkür ediyoruz.

Önümüzdeki yıl hepinizi Pendik Belediyesinin düzenleyeceği PENDİK CUP'a bekliyoruz

SAYGILAR...

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

öncelikle organizasyonu düzenleyen Murat Kırbaç kadeşime teşekkür ediyorum. Onun olduğu her organizasyondada bundan sonrada olacağım. 17 sene sonra masa lara tekrar dönmemi sağlayan forum buluşma organizasyonunada teşekkür ediyorum.

   şartları itibari ile bundan daha ii düzenlenmesinin mümkün olmadığı kanaatindeyim. Ayrıca amacımız kupa ,madalya değil deyip zorlu rakiplerle eşleşmiş olduğundan yakınmanın çelişki olduğunu düşünüyorum. bu sporda yenecek adamı her yerde bulabilirsiniz önemli olan yenemeyeceğiniz kişilerle oynayıp keyfini çıkarmak ,bir sonraki turnuvaya daha iyi hazırlanmak değilmidir esas olan? hepinize saygılar sunuyorum.. foruma son 1-2 ayda katılmış biri olarak umarım bundan sonraki mesajlarda dışlanılmış olarak hissetmem..

Dünyanın en keyifli sporundan keyif almak için sadece oyun anında  yaşadıklarınızı hatırlayıp konuşunuz. sonrası ve öncesi keyif kaçırır.

herkese teşekkür edrek iyi günler diliyorum...

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Detaylı cevabı akşam vereceğim, şu an iş güç malum, zamanım yok. Ben hiçbir zaman eleştirmek için eleştirmem kimseyi. Demek ki yolunda gitmeyen bir şeyler oldu ki eleştirdim. Ama eleştiriye açık olabilmek ayrı bir meziyettir, herkesin harcı değildir..

 

Geçen yıl neden tek kimseden en ufak bir olumsuz yorum gelmedi? Bunu hiç düşündünüz mü? Bir ben mi zır deliyim de organizasyonu eleştirdim? Benimle paralel düşünen rahat 15 tane üye sayarım. Ki bunlarda gayet makul, mantıklı insanlardır..

 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, pendikmasatenisi yazdı:

Sevgili Atakan arkadaşım,

biraz önce yazdıklarımada cevap yazan çıkacakmı acaba,

Bir cevap bekliyorum

Sayın Hocam, yöneticimiz ve biz (mod. ) arkadaşlara küçük bir dokundurmanız olmuş.                   Yazdıklarım tamamen beni bağlayacak bir yazı olacak, mod. olma özelliği değil bellek olarak yazınıza cevap vereceğim.             Yaptıklarınıza teşekkür ederim zor ama okadarda masraflı bir turnuva özelliği taşıyan bir buluşma olmuştur. Yazılanların sizi rahatsız eden kısmı, organizasyonun buluşma havasından çıkıp turnuvaya dönüşmesinden kaynaklanmıştır.                               Forum yönetim kısmı bu sıkıntıların neresinde vardır. Forum yardım konusunda zaten ön plandadır. Bu kadar üyenin buluşmaya yönlenmesi forum alanıdır. Organize edilmesinde yardım derseniz bu forum yönetiminin dışında bir konudur.                         Pendik Belediyesi ve sizin gibi bu işe gönül vermiş değerli arkadaşların buluşma organizesini üstlenmenizi taktirle karşılıyorum. Bence turnuva kısmındaki kırmızıydı maviydi öyleydi böyledi çok takılmayın. İnsan oğluyuz pek memnun olamayız.                         Elinize sağlık.  Başarılarınızın devamını dilerim.                                Selim Girit

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Sayın Hakan Kırık tarafından 2 küçük video paylaşıldı. O videolarda olmasa, buluşma var mıydı, yok muydu, ne zamandı..diye...birbirimize bakıp ülen senin gözünün üstünde kaş varmış diyip duracağız. Çekilen bir kaç kare varsa bizim gibi gelmiyenlere bir renk katsın. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Öncelikle bu organizasyonu gerçekleştiren Murat Hocama, organizasyonda emeği geçen diğer arkadaşlara ve desteklerinden ötürü Pendik Belediyesine şükranlarımı sunuyorum. Bence harika bir turnuvaydı ve çok keyifli iki gün geçirdim. 

   Eleştirilerin ben de acımasız olduğunu düşünüyorum. 200 sporcunun katıldığı bir organizasyonu gerçekleştirmek ve herkesi memnun etmek mümkün değil. Kanımca memnuniyet oranını istisnalar dışında çok yüksektir. Bu kadar sporcuyu oyun seviyesine göre derecelendirmek de çok zor bir iş. Buna rağmen görebildiğim kadarıyla bunun da büyük ölçüde başarıldığı kanaatindeyim. Organizasyonun forum buluşmasından çıkıp iyice bir turnuvaya dönüşmesi konusunda yapılan eleştirilerin haklılık payı yok değil. Ben de bir kaç ay öncesine kadar forumu kullanmıyordum ve turnuvadan dolayı forumdan haberim oldu. Ancak bu konuda da Murat Hocama yüklenmek doğru değil. Kaldı ki bence bu buluşma forum buluşması niteliğinden çıkıp daha da öteye giderek masa tenisi sevenlerin buluşması halini aldı ki bu daha da güzel bir olay değil mi? Böylece bu forum sayfası kanaatimce çok daha güzel bir şeye vesile olmuş oldu. Özellikle takımların kurayla belirlenmesi masa tenisine gönül vermiş insanları kaynaştırması bakımından çok güzel düşünülmüş bir şey. Şahsen ben bir lig oyuncusuyla aynı takımda oynama fırsatı yakaladım. Gene bu camiadan bir çok insanla tanıştım. Bu açıdan düşünülmeli ve bu organizasyon takdir edilmelidir. 

   Çok yoğun bir şekilde çalışıp, her dakika soru yağmuruna tutulmasına rağmen güler yüzünü ve kibarlığını bir an bırakmayan Murat Hocama tekrar teşekkür ediyorum. 

   Herkese sevgiler...

    Osman Fedai Soyyiğit

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yiğidi öldürün ama hakkınızda verin. PENDİK Buluşmasıyla ilgili özellikle turnuva kısmıyla ilgili tek sıkıntılı bir yazı görürsem o yazan arkadaşlar kendilerine yeni bir forum arasınlar. Emeğe bu işin içinde olan bizler saygı göstemiyeceksek başkalarından hiç birşey beklemeyelim. Emeğe saygı gösterin lütfen. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, ttplaying yazdı:

Bir işi ; Bilen yapar, Az bilen akıl verir , Bilmeyen eleştirir...

Çok güzel bir buluşmaydı (kendi adıma ) başta Murat hoca ve Pendik Belediyesi olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim...

 

Benim de çok sevdiğim bir söz vardır mesela; rahmetli dedem çok söylerdi; "seni ilgilendirmeyen konulara burnunu sokma, yani maydonoz olma" derdi. 

 

Neyse konunun özüne dönersek..Murat hocayla 1-2 saat önce telefonla konuştuk. Gayet güzel bir konuşma oldu. Konuşarak halledilemeyecek bir mesele olmadığına kanaat getirdik ve meseleyi çözdük, helalleştik. Yani benim için konu kapanmıştır. Beni tanımayan insanların hakkımda ne düşündüğü bu dakikadan sonra umrumda değildir. Neyi ne kadar bildiğimi zaten bilen biliyor, anlatmaya uzun uzadıya gerek yok..

 

Bundan sonra artık ileriki buluşmalarda nasıl bir yol haritası izleriz, aksaklık yaşanmaması için ne gibi önlemler alırız buna eğilmemiz lazım. Hepimizin ortak gayesi bu sporun yücelmesidir..Gerisi teferruattır bence.

 

Herkese selamlar. Bir forum buluşmasında daha yeniden bir arada olmak dileğiyle..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

49 dakika önce, cagan yazdı:

 

Benim de çok sevdiğim bir söz vardır mesela; rahmetli dedem çok söylerdi; "seni ilgilendirmeyen konulara burnunu sokma, yani maydonoz olma" derdi. 

 

Neyse konunun özüne dönersek..Murat hocayla 1-2 saat önce telefonla konuştuk. Gayet güzel bir konuşma oldu. Konuşarak halledilemeyecek bir mesele olmadığına kanaat getirdik ve meseleyi çözdük, helalleştik. Yani benim için konu kapanmıştır. Beni tanımayan insanların hakkımda ne düşündüğü bu dakikadan sonra umrumda değildir. Neyi ne kadar bildiğimi zaten bilen biliyor, anlatmaya uzun uzadıya gerek yok..

 

Bundan sonra artık ileriki buluşmalarda nasıl bir yol haritası izleriz, aksaklık yaşanmaması için ne gibi önlemler alırız buna eğilmemiz lazım. Hepimizin ortak gayesi bu sporun yücelmesidir..Gerisi teferruattır bence.

 

Herkese selamlar. Bir forum buluşmasında daha yeniden bir arada olmak dileğiyle..

Neden üstünüze alındınız :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar,

İlk defa forum buluşmasına katılan bir kişi bu yapılmış olan turnuva organizasyonunu,takımların oluşturulma şeklini , oyuncuların oyun seviyelerinin tespit edilmeye çalışmasını tabiki beğenecek tır. Çünkü daha önce hiç turnuva görmemiştir. Kendim de ikinci defa forum buluşmasına katıldım sadece. 13 ve 14 forum buluşmalarını Pendik belediyesi üstlendi. İki buluşmayı kıyasladığımızda 13.ncu buluşmanın çok daha iyi olduğunu birçok üye gibi ben de belirttim.

Forum buluşmalarının nasıl olması gerektiğini bu buluşmalara enaz 4-5 defa katılmış olan arkadaşlarımızın fikirlerini esas almamız gerektiğini düşünüyorum. Hiç kimsenin bu organizasyonu kötülemeye çalıştığı yok, tam aksine hatalara değinip bundan sonra bu hataların daha az oluşması için birşeyler anlatmaya çalışıyorlar diye düşünmek gerekiyor. Saygılar sunarım 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Herkese merhaba  ;

Öncelikle organizasyonda emeği geçenlere ; saygılı , yardımsever gençlere ,çok beğendiğim miniklere ve yetişmelerinde yardımcı olanlara  teşekkür ederim. Çok güzel 2 gün geçirdim.

Organizasyonda ufak tefek aksaklıklar tabi ki olacaktır ama bunların ana içeriğe zarar verdiğini düşünmüyorum. Çok zor bir işi çok büyük aksaklıklar olmadan başardılar , tebrik ediyorum.

Forumda daha önce yazı yazmamış olanların katılmaması gerektiği konusundaki ısrarları ise anlamıyorum. Kendi adıma böyle bir forumdan haberim bile yoktu.Aynı şekilde haberi olmayıp bu organizasyon sayesinde foruma üye olan 4 kişi daha tanıyorum.Bu durumda bizleri aranıza bu sayede katmış oldunuz bence yeni dostluklar için bile güzel bir adım oldu.:)

İyi ki haberim olmuş iyi ki katılmışım... 

Ben hep bardağın dolu tarafını görmeyi nacizane tavsiye ederek ; hepinize eski yeni üyelere tanışmamıza vesile olan bu turnuvadan sonra birçok turnuvada görüşmek üzere iyi geceler diliyorum.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Tarih: 24.07.2017 Saat: 23:44, Pesymace yazdı:

Bu konu ortamı fazlasıyla gerdi. Konuyu komple kapatıp kilitlemesek mi sayın moderatör arkadaşlar? Daha fazla birbirini kıran insan görmesek şu güzelim ortamda..

Konuyu kitlemek sorunları çözmez. Kurtlarımızı dökelim. Buyurun yazma serbest. Ama saygı çerçevesinde. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

1) Murat hocam teşekkürler. Forum için yaptiklariniz ortada. EmekleriniZe sağlık. 

2) birincilere ödül verilmedi kurayla çekildi. Buda hırsı azaltti ama maalesef bitirmedi. Bide ödül olsaydı ne olurdu düşünemiyorum.

3) kurada adaletsiz durum oluştu tabiki ama bu turnuva değil buluşma. Eğer kura cuma günü çekilmeseydi bu durum oluşmazdı.

4) bellek abi seni forum buluşması öncesi yazılarınla takip ettim merak ettim hep tanışmak istedim . Gelemedin sağlık olsun.Sağduyulu esprili idin. 

5) az önce geçen seneden sonra yaZılan yazıları okudum herkes memnun. Bu sene maalesef kura olayında haksızlığa uğradığını düşünenler oldu. Onları da anlamak lazim.

6)  bugün arkadaşın arabasına bindim emniyet kemeri takılı değil şaşırdım baktım ki emniyet kemeri yerine Toka Takmış yani yöneticiler istediği kadar Kural koysun iyi niyetli olsun sistemdeki insanlar art niyetli olursa yapacak bir şey kalmıyor

7) Ben sadece ismimi yazdırdım Komisyon kırmızı takdir etmiş ses etmedim koyu mavi de olabilirdim dedim ki belki yarı final çeyrek final oynamayacağım ama güzel bir iki maç yaparım Öyle de oldu grupta sina ile maç yaptım Belki bir daha böyle fırsat gelmez . ne kadar mütevazi idi . maçtan sonra gelip elime koşarak Sarılması var sanki usta benim Helal olsun

8) iyisi ve kötüsüyle Forum geride kaldı bunlardan ders çıkararak önümüzdeki sene daha güzel Forum'da buluşmak dileğiyle

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 7 Misafir (Tam liste)

    • Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..